Mennyire megterhelő 8 órát vezetni egyhuzamban?
Kirándulást szervezek a feleségemmel. Gondoltam jó lenne autóval eljutni az úticélig, de ez azt jelentené, hogy több napot is autózni kéne, akár 8 órát is. Ez szinte csak autópályázás lenne.
Rólam.: Szoktam vezetni gyakran. 4-5 órás utak gond nélkül lementek már, de ilyen hosszú útra még nem mentem. Mivel több napon is meg kellene ismételni (10 nap), nem tudom hogy mennyire megterhelő lenne belevágni. Ti mit gondoltok erről, mi a tapasztalatotok.
Megj.: Kifejezetten az autós utazás lenne az élmény, tehát alternatív utazási módok nem relevánsak ezúttal.
Mennyibe kerültek a hidak? Azt hiszem talán kettő fizetős és az egyik nagyon hosszú és drágább.
Tesóm volt már, tőle hallottam.
#21: Storebaelt 275 DKK, az Oresund 455 DKK.
Összesen közel 40 ezer Ft.
22
Gondolom csak egyszeri átmenet.
23
Igen, Norvégiát irt, na de ha kompot nem veszi igénybe, akkor Svédországon keresztül kell mennie.
23, Norvégiát nem tudom, addig nem mentem el, a többi határon általában ki sem szedtek a sorból, ha igen, akkor csak személyit néztek, esetleg megkérdezték, hogy hová megyek. Úgy láttam, hogy inkább a furgonosokat szedik ki.
24, igen, csak egy irányban 40 ezer a híddíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!