Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hány kilómétert tudsz levezetn...

Hány kilómétert tudsz levezetni egyhuzamban?

Figyelt kérdés
Úgy hogy csak tankolni, meg párszor 10-15 perces pihenőkre állsz meg.
2023. márc. 26. 17:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 1600 volt eddig a legtöbb így.

Szerintem olyan 2000-2500-ig nem okozna gondot.

2023. márc. 26. 17:54
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a 250 km is sok, igaz ez nagyon autó függő. Mennyire kényelmes, van-e tempomatt, zajszigetelés, ez mind segítene. Nekem egy egyszerű szívóbenzines verda van, abban azért megterhelő a 250 is. De egy dízel luxusautóban azért kb. bármennyit le lehet vezetni ilyen pihenőkkel.
2023. márc. 26. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
1600-at minden gond nélkül bármikor. De a csúcs 2100 volt.
2023. márc. 26. 18:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon volt még lehetőségem igazán hosszú távra, két éve nyáron volt egy kis országjárásom, akkor 820km körül mentem. Persze közben megálltam itt-ott-amott, szóval nem tudom egyhuzamnak számít-e. Én nem hívnám annak, de azt írtad 10-15 perces pihenők beleférnek, szóval hívhatjuk annak is.
2023. márc. 26. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig a 600 KM volt a max, de szerintem menne ennél több is
2023. márc. 26. 19:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 800 km volt a max amit levezettem szinte egyhuzamba. Ország másik felére mentem el a barátnőmért akinek hazakellett mennie a szüleihez pár fontos papírért és mielőbb visszajönni ide lehetőleg aznap. eredetileg én vittem volna el autóval de engem nem engedtek szabira csak fél napra így az lett a terv hogy a barátnőmet itt elvittem az első vonathoz utána bementem lenyomni a fél műszakot, Ő az idő alatt az út felénél járt amikor én már indultam is el érte és mivel neki késett a vonat meg átszállás miatt várakoznia is kellett nem is egyszer így amikro leszáltl a szülővárosában a vonatról én autóval alig 1 órányira voltam, és már délután volt. Akkor hazarohant a papírokért, és mire végzett én oda is értem érte és nem maradtunk ott meg semmi, én odafelé úgy vezettem le több min 300 km-ert hogy csak egyszer álltam meg vizelni, meg elszívtam egy cigit és már mentem is tovább. Utána amikor odaértem megint egy gyors wc és már indultunk is visszafele. Barátnőm akkor annyira friss jogsis volt még hogy nem mert vezetni, semennyit sem, így én vezettem haza végig inkább. Autópályát el kellett kerüljük mert akkor valamiért a rádiót hallgattuk és mondták hogy volt valami baleset én meg úgy voltam vele hogy akkor kerüljük ki mert én araszolni nem fogok. Aztán akkor igaz hogy több mint 100 km-ert kerültünk de legalább tudtunk haladni már ahogy tudtunk és úgy voltam vele hogy inkább megyünk a főúton végig és elkerüljük Budapestet mert talált a barátnőm egy egész jó elkerülőt igaz hogy 50 km plusz volt az de úgy voltam vele inkább ez mint Budapest előtt fel az autópályára onnan be Budapestre, ott átmenni teljesen és úgy fel az M1-re tehát időben lehet több elment volna erre. Aztán végül így néztem a dolgot és így lett majdnem 800 km. Ahogy néztem nem sokat álltam meg pihenni tehát odafele szinte csak egyszer álltam meg és jó 200 km volt amikor megálltam. Akkor ott a barátnőm szüleinél is csak gyors pihi volt, és visszafele is csak kétszer álltunk meg akkor egy gyors kajálásra, de az olyan hogy 10 perc alat bevertem azt a szendvicset amit vettem a kávét azt út közbe iszogattam el. Persze ha nem rohantunk volna haza akkor nyilván többet álltunk volna meg, és beleférhetett volna egy normális kajálás is de egyrészt ez sürgős dolog volt, barátnőmnek éjjelre már kellett menni dolgozni tehát muszáj volt legkésöbb 21:30 ra hazaérni hogy legalább arra legyen ideje hogy felkapja a munkaruháját és autóval betudjam vinni ami 15 percre volt tőlünk.
2023. márc. 26. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Olyan 400 km volt a maximum amit egyhuzamban autópályán levezettem. Akkor úgy éreztem, hogy még vagy 200-300 bennem van viszont ezt megállás nélkül kell elképzelni.

Ha megállhatok 10-15 percre akkor szerintem 1000 is menne.

2023. márc. 27. 01:24
 8/14 anonim ***** válasza:
10-15 perces pihenőkkel lássuk csak. Ha nagyon önkímélő vagyok, egy nap 6 órát alszom, nem is nyomom a gázt, 18 óra 100-as átlagsebességgel 1800 km. 15 perc pihenő baromi sok, egy cigi+tankolás nem tart addig. Gondolom a kérdezőnek jogsija sincs, ha így tette fel a kérdést. Motorral is csak akkor állok meg, amikor tankolni kell, autóval meg akkor, amikor már nagyon pisilne valaki.
2023. márc. 27. 03:13
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Legutóbb Brüsszel mellé mentem Kelet-Magyarországról. Egyszer álltam meg McDrive-ban, meg egyszer tankolni. Aludtam 5 órát, kölyköt a fél lakásával költöztettem haza. Hazafele azért amikor nem a német pályán voltunk, a gyerek vezetett, meg belföldön visszavettem a kormányt, mert haladni akartam. Tehát 48 óra alatt kb. 3000km, úgy, hogy egyik irányban csak az osztrák szakaszon aludtam az anyósülésen, amúgy kvázi én vezettem. Hajnalra értünk haza, én 3 óra múlva mentem dolgozni. Nem vagyok mai csikó, tény, ennyi fért bele.
2023. márc. 27. 03:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
1000 km egyhuzamban, 2 kávészünettel. De többet nem csinálnám.
2023. márc. 27. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!