Tudom itt mindenki milliókért vesz autót, de nekem hétszázam van egy olyan autóra, amiben négy felnőtt ember kényelmesen elfér, és nem okoz gondot háromszáz kilométert utazni egyhuzamban. Javaslatok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 20:22
1/9 anonim válasza:
Ezt az elvárást kb bármi teljesíti.
2/9 anonim válasza:
Én valami GM autót vennék: opel, chevrolet, daewoo. Fapadosak, de megbízhatóak, olcsó a fenntartásuk és viszonylag kényelmesek.
3/9 anonim válasza:
Én Ignist vettem ennyiért. Tökéletesen megfelel erre a célra.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. szept. 17. 21:16
5/9 anonim válasza:
Ha megbizhatosag
Swift,ignis,corolla,civic
Ha kicsit jobb komfort
Corolla, civic
6/9 anonim válasza:
700-ért vettem biciklit.
Járjatok addig busszal, tök jó a tömegközlekedés aztán valami új Ford, Skoda szóba jöhet, olcsó, de jók céges autónak is ezt vettem mert kellett valami napi használós a AMG BMW mellé
7/9 anonim válasza:
Oszt benzines vagy dízel kell?
9/9 anonim válasza:
G astra, középmezőnyből egy ferdehátút. Ha mákod van, focus. Csak benzines ennyiért. Ignis, 1.4 fábia, ha nem nagyok az utasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!