A kérdésem következő: Elég egy 400-600 köbös motor 350 km re autópályán egyhuzamban?
Sziasztok.Motor vásárlás előtt állok. A2 halytásim van. Motorral utaznak havonta 450 km-t egyhuzamban. A kérdés az, hogy 400-600 köbös motor helyet e áll kb 350 km-t az autópályán? Vagy túl gyenge ehhez.
Előre is köszönöm a válaszokat.
GSF 600-am van, mentem már többször ilyen távot pályán is, minden további nélkül bírja. Bírnia kell a kicsit kisebb 4-500-as gépeknek is, főleg ha nem 1 hengeres. Igaz, ehhez már nem lenne elég az A2.
A kérdés inkább, hogy te bírod-e majd, mert nagyon nem mindegy, konkrétan milyen típusról van szó. Kényelmes legyen (neked), és legyen szélvédelme.
Hogyne bírná. Én egy 125-ös Aprilia RS-el 2 személlyel jártam meg Olaszországot 2 alkalommal, és nem volt semmi baja. Simán tudta a 130-140-et huzamosan, nem kellett félni vele.
Amiket néztél, azok is simán tudják. Konkrétan mindegyik motor tudja ezt a kis távot, amelyik műszakilag és szerkezetileg rendbe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!