Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek is felhangosodik az...

Nektek is felhangosodik az autótok ha sokat mentek vele egyhuzamban?

Figyelt kérdés

Alapból elég halk a motor, futómű, stb..

De ha megyek pár 100km-t megállás nélkül akkor mintha hangosabban zúgna minden vagy csak a fülem kezdi "megutálni" a folyamatos monoton zajt?

Plusz még lomhábbnak is érződik, mintha jobban kellene nyomni a gézt ugyan ahhoz a segességhez/gyorsuláshoz. Vagy ez is csak azért lehet mert elfárad a lábam a folyamatos monoton gázadástól?

Több autónál is feltűnt már egyébként ez.

2015. nov. 11. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy altalam vezetett autonal sem tunt fel ez.
2015. nov. 11. 12:11
 2/8 Tomcatters ***** válasza:
Nekem sem hangosodik illetve tunyul el,pedig nyaron jarok külföldre eleg sokszor 8-900km eket egy nap folyamatosan ... persze pl: 900 km alatt alt 3-4x megallok 15-20 percre benzinkutakon ,autogrilleknél...stb :)
2015. nov. 11. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hangosodik fel az autó, csak ahogy fáradsz annál jobban tolakodónak érzed a kisebb zajokat is. A nagyobbakat meg pláne.
2015. nov. 11. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én több autónál is azt vettem észre, hogy egy kiadós, 150-200 km-s út után még finomabban, csendesebben jár az autó, és talán erősebb is.
2015. nov. 11. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sosem tapasztaltam ilyet.
2015. nov. 11. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszer vettem simson start, aminek full üres volt a kipufogója. 30km után olyan hangja volt mint egy kibszott vadászgép, turbó, focimeccs, szalagfűrész, disznótelep, és mikulásszánkócsenettyű keveréke 300 dB-en.
2015. nov. 11. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem vettem észre még ilyet, pedig napi 240km-t járok egyhuzamban megállás nélkül.
2015. nov. 11. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy napközben zenét hallgatsz és beállítod a hangerőt. Este, fáradtabban tégy ugyanígy és ugyanazt a hangerőt hangosnak fogod érezni. Autokázásnál is ez a helyzet, ahogy fáradsz, egyre hangosabbnak érzel minden zajt.
2015. nov. 12. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!