Robogósok Figyelem! Ti mekkora távolságot tettetek meg egyhuzamban 50 ccm-es robogóval?
Érdekelne konkrétan a
Megtett Km!
Motor típusa!
Súlyotok! (aki bevallja) :-D
És az Utazó sebesség!
Motorvásárlás szempontjából kérdezem.
Sajnos a környékemen nincs megfelelő robogó ami tetszene, így 100km-es távolságig kutakodnék.
Régeben már mentem egy Babettával egyhuzamban 60km-t.
És 43km/h volt a nyélgáz. (lejtőn) :-D
90kg voltam akkor.
Most 115kg vagyok.
Bevállaljak 100km-t vagy ne?
Hát 30km körül egy huzamba, de megállással 60km kb. Malaguti f12 50ccm, 63kg vagyok, sebesség 50-55km/h. Én elmennék messzebbre is, csak félek közúton elég veszélyes azért. Pl a Balatonra egyik évbe le akartam robogózni 100km de anyám nem engedte :(
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a fajtával, nagyon strapa bíró, nincs probléma vele, pedig sokat mentem vele és sokszor kihajtottam már. Vizes blokkja van. Ha lehet vízhűtésűt vegyél.
Alkatomhoz mérten egy 50-es vizes 2T Kymco Dink-et néztem ki.
Illetve ezekre a típusokra vadászok.
6-os vagyok
Megvolt csinálva az a gép úgy ahogy kell, a szivem hasadt meg mikor eladtam.
Yamaha Neos-al, majd rá 2 évre Malaguti f12-essel is lementem a Balatonra Szombathely mellől (Gyenesdiásra, kb 100km). Egyszer álltam meg útközben, Sümegen a várnál.
Súlyom 110 kiló, szóval nem épp pehelysúly. :)
Nem húztam egyiknek sem, nem volt célom a megpusztítás. 55-60-as utazót próbáltam tartani átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!