Robogósok Figyelem! Ti mekkora távolságot tettetek meg egyhuzamban 50 ccm-es robogóval?
Érdekelne konkrétan a
Megtett Km!
Motor típusa!
Súlyotok! (aki bevallja) :-D
És az Utazó sebesség!
Hát leszűrve a tanulságokat, ezek szerint
ha ésszel húzom a szarvát, akkor nem lehet gond egy 100km-es út megtétele!
:-)
Köszönöm a válaszokat.
Bár tapasztalatokat még írhattok.
Hátha valaki mást is érdekel ez az infó.
Babetta 213 típusúval Győrből kimentem Erdélybe aranyrögöt keresgélni a patakhordalékok közt. A megtett km-t nem tudom, de például visszafelé pihenés nélkül az egyenlő volt azzal mint aki belőtte magát droggal, úgy elzsibbadtam. 65-el mentem végig, mert nyugati exportra készült ez a típus és bírta.
Az előtt pedig egy Hercules Sprint típusúval voltam Nápolyban. Ez 80-at is vitte, de hátszélben a 100-at is, ami azért szép teljesítmény mert 50 ccm-es. Ezzel volt némi üzemzavarom, az olajdús keverékbenzin miatt eldugult a kipufogó Rómában. Éjszaka egy sikátorban szereltem meg, ami véletlenül olyan városrész volt, ahol az éjjeli edényt is az utcára öntik és majdnem nyakon borítottak vele. Rómában felkerestem a híres Trevi kutat, aminek jellemzője hogy rengeteg Euro van bele dobálva. Külföldi munka helyett is ajánlom azt a kutat mindenkinek, de vigyázni kell mert néhány hajléktalan magáénak tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!