Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogósok Figyelem! Ti mekkora...

Robogósok Figyelem! Ti mekkora távolságot tettetek meg egyhuzamban 50 ccm-es robogóval?

Figyelt kérdés

Érdekelne konkrétan a

Megtett Km!

Motor típusa!

Súlyotok! (aki bevallja) :-D

És az Utazó sebesség!

2014. jún. 26. 11:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát leszűrve a tanulságokat, ezek szerint

ha ésszel húzom a szarvát, akkor nem lehet gond egy 100km-es út megtétele!

:-)

2014. jún. 26. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
hát ha midnen rendben a motorral , nem hát :)
2014. jún. 26. 23:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Bár tapasztalatokat még írhattok.

Hátha valaki mást is érdekel ez az infó.

2014. jún. 27. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Babetta 213 típusúval Győrből kimentem Erdélybe aranyrögöt keresgélni a patakhordalékok közt. A megtett km-t nem tudom, de például visszafelé pihenés nélkül az egyenlő volt azzal mint aki belőtte magát droggal, úgy elzsibbadtam. 65-el mentem végig, mert nyugati exportra készült ez a típus és bírta.

Az előtt pedig egy Hercules Sprint típusúval voltam Nápolyban. Ez 80-at is vitte, de hátszélben a 100-at is, ami azért szép teljesítmény mert 50 ccm-es. Ezzel volt némi üzemzavarom, az olajdús keverékbenzin miatt eldugult a kipufogó Rómában. Éjszaka egy sikátorban szereltem meg, ami véletlenül olyan városrész volt, ahol az éjjeli edényt is az utcára öntik és majdnem nyakon borítottak vele. Rómában felkerestem a híres Trevi kutat, aminek jellemzője hogy rengeteg Euro van bele dobálva. Külföldi munka helyett is ajánlom azt a kutat mindenkinek, de vigyázni kell mert néhány hajléktalan magáénak tekinti.

2014. szept. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!