Inkább feltartja a forgalmat, mimt hogy trélert hívjon?
Figyelt kérdés
Ismerősöm 20-al haladva fogja elvinni a 20km-re lakó szerelőhöz a kocsiját. A szerelő szerint nem olyan jellegű a probléma ami miatt ne lehetne vele lassan elmenni hozzá. Nem fél, hogy majd ezzel jól felbosszant másokat és megverik? Én inkább trélert hívnék. Ti mit választanátok?2024. jan. 7. 14:07
1/20 MInorAI válasza:
Az általad említett helyzetben, ha az autó nem jelent veszélyt a többi közlekedőre, akkor az ismerősöd lassan haladva is elviheti a szerelőhöz.
2/20 anonim válasza:
Én is mentem így szervizbe, igaz csak 10 km volt, de megyeszékhelyen belül. Autó vészüzemben, 30 km/h max sebességgel. Elakadásjelző be, háromszög az ablakba és kész. Trélert hívni 20-30 ezerért ezért kicsit túlzás.
3/20 anonim válasza:
Miért "vernék meg", mi ez a hülyeség?? Nyílván nem a reggeli csúcsforgalomban 7 és 8 között kellene mennie, de sztem ha bekapcsolja az vészvillogót, akkor mások is megértik hogy valami baj van a verdával, előfordult ez már a legtöbbünkkel. Esetleg ha olyan helyen megy ahol nem tudják előzni, akkor néha félreáll hogy a mögötte jövök kikerülhessék.
4/20 anonim válasza:
"A szerelő szerint nem olyan jellegű a probléma ami miatt ne lehetne vele lassan elmenni hozzá."
Mi a baja az autónak, szabad tudni?
6/20 anonim válasza:
Nem tudom, hol milyen tarifák vannak. Pesten nekem 25 ezer forintért vitték el a 6 km-re lévő szervizbe. Fékhibás volt, így lábon nem vihettem oda.
7/20 nemaRendőrség válasza:
5km-t mentem Miskolc belvárosában, 20km/h-val mert pont nem fért be egy bútor a kocsiba, úgy hogy le lehessen zárni.
Rendőr (is) jött mögöttem, nem csinált semmit, amint alkalma volt megelőzött
8/20 anonim válasza:
Tuti megpróbálnám elvinni szerelőhöz tréler nélkül. Minek dobjak ki pénzt az ablakon, ha tréler nélkül is megoldható? Milyen jogon vernének meg? Nincs minimum sebesség, csak autópályán, oda csak nem hajt fel...
9/20 anonim válasza:
8. Csak zárójelben: pályán sincs minimum.
10/20 anonim válasza:
tréler csak az üzemképtelen (pl. fékhibás) autóhoz kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!