Vagy nem megfelelő a gáz-kuplung kapcsolat, tehát miközben engeded fel a kuplungot nem nyomsz elég gázt.
Vagy túl hirtelen engeded fel a kuplungot.
2023. dec. 17. 01:24
2/16 anonim válasza:
Lassításnál nem kell felengedni a kuplungot!! Ki tanította ezt?
2023. dec. 17. 01:44
3/16 anonim válasza:
Gondolom dizelen tanultál...
2023. dec. 17. 02:25
4/16 anonim válasza:
Vegyél egy automata váltósat.
2023. dec. 17. 06:56
5/16 A kérdező kommentje:
3as
Igen, dízelen tanultam. Egyelőre ég és föld a kettő :S
2023. dec. 17. 07:35
6/16 anonim válasza:
Azért az túlzás, hogy ég és föld.
Benzinesnel több gázt kell adni, illetve bánj óvatosan a kuplunggal amíg megszokod, hogy hol fog.
2023. dec. 17. 08:49
7/16 Zizizabalo válasza:
Egy 20 éves fapados szívó benzines G astrához képest például egy modern manuál váltós turbó benzines kiskocsit gyerekjáték vezetni, igaz a legtöbb már automata.
Egyébként erre annyit lehet mondani, hogy meg kell egyszer tanulni rendesen vezetni, bár az alapokat, aztán később belejössz. De hülye kérdéseket nincs értelme feltenni.
2023. dec. 17. 16:51
8/16 anonim válasza:
Valószínű, leugrasz a kuplungról. Meg kell tanulni kuplunggal megtartani az autót, gyakorolj, aztán menj ki forgalomba.
2023. dec. 17. 18:14
9/16 anonim válasza:
Szerintem is pedalkezelési baj van. Meg egy kicsi benzinest turbó nelkül is simán lehet kezelni, csak a finom pedalkezelést kell megtanulni. Nem olyan egyszerű, azert, de gyakorolni kell. Ennyi.
2023. dec. 17. 20:45
10/16 Zizizabalo válasza:
Azt kihagytam, hogy én is bénáztam azzal a bizonyos benzines g astrával, jagyon fura volt egy modern dízel után, de ez így szokott lenni sokaknál. Apámék dacia 1300-al tanultak vezetni, na ahhoz képest még az opel is gyerekjáték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!