Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Helytelen reflektort kapcsolni...

Helytelen reflektort kapcsolni a kihalt éjszakai utcákon a városban? Mióta led-es közvilágítás van, szerintem megkövetelik a látási viszonyok...

Figyelt kérdés
Emlékeim szerint a reflektor használata lakott területen engedélyezett, ha rosszak a látási viszonyok. Jelzem, szerintem ezeknél az új led-es közvilágításoknál szinte mindenhol elégtelen a megvilágítás. Tesztváros voltunk és úgy tűnik, a szakemberek szerint "jólvanezígy", mint a jutúbcsatorna címe... Ha muszáj, én felkapcsolom...

2023. dec. 12. 11:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27%

" Oké. Akkor elcsapok pár részeg embert és majd felülvizsgálják..."

A látási és forgalmi útviszonyoknak megfelelően kell vezetni.

Kár hogy te semmit nem tanultál meg a vizsga előtt, sőt utána se.

2023. dec. 13. 06:01
 32/35 A kérdező kommentje:

31

"Oké. Akkor elcsapok pár részeg embert és majd felülvizsgálják... Illetve nem." Te kis manipulatív anonim. XD

2023. dec. 13. 08:56
 33/35 anonim ***** válasza:
90%
Vannak olyan szituk, amikor az ésszerűseg azt diktalja, hogy huzd meg mafad fele azt a bizonyos kart. Ennyi. Lakott területen nem refizünk, nem szaguldozunk, de ha a személy és vagyonbiztonság igenyli, akkor felcsapod egy par masodpercre azt jól van. Senki nem fog ezert se megszolni, se megbüntetni.
2023. dec. 14. 19:33
 34/35 anonim ***** válasza:
Kivéve a rendőrt ugye.
2023. dec. 14. 20:47
 35/35 anonim ***** válasza:

Jelentkezzen az, akit emiatt megbüntetett már rendőr!

Vagy akár csak az, aki ismer ilyen embert, tud ilyen konkrét szituációról.

2023. dec. 15. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!