Mit lehet csinálni? Van a 13. kerületben egy olyan 150 méteres utca, ahol se közvilágítás, se járda nincs. Lakóparkos övezet arra szoktam futni, de elég nagy az autóforgalom és autókból kiszálló gyerekeket se jó nézzem.
Akár még az is lehet, hogy az önkormányzatnak van igaza, és tényleg a lakópark építtetőjének a szerződésben vállalt kötelessége a kiépítés.
Az építtető céget kellene megkeresni, hogy nekik mi a véleményük.
Az alapfelállás amit írtál abban nincs kétségem hogy így van.
Inkább annyi hogy én mint ott lakó milyen jogviszonyom van hozzájuk? Semmi.
Nyilván az önk-nak volna a feladat hogy kötelezze az építtetőt.
Az a baj, hogy eszement módon, szabályzatlanul épülnek gombamódra össze-vissza a lakóparkok. Csak azt nem tudom, hogy mitől "lakó" mert egyre inkább élhetetlen, és mitől "park" mert zöldövezet szinte semmi. De pest már csak ilyen...
Egyébiránt meg meg kéne nézni az építési engedélyt. Ha a tervek tartalmazzák a közvilágítás kiépítését, akkor a kivitelező hiányossága. Ha nem tartalmazzák, akkor az éppíttető hibája, de mégnagyobb marha az, aki megadta az engedélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!