Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagy gáz, hogy ismeretlen...

Nagy gáz, hogy ismeretlen helyen nagy forgalomban, szakadó esőben és sötétben bizonytalan voltam afelől, hogy hol a saját sávom határa?

Figyelt kérdés

Életemben először vezettem ma Debrecenbe és pont rám sötétedett, szakadt az eső is és amikor bent voltam a belvárosban és jöttek szemből de előttem senki nem haladt akkor volt olyan, hogy le kellett lassítanom 20-30-ra egyszerűen nem láttam, hogy a saját sávomban vagyok e még. Teljesen elmosódtak nekem a sáv vonalazások és a mellettem kétoldalt haladó kocsisorból tájékozódtam.

Szerintetek ez nagyon nagy gáz?

2023. dec. 3. 01:56
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
A napokban már havazott, ezért lehetett elírás az eső. Ha tényleg nem volt még hó Debrecenben, akkor minimum adja le a jogosítványát.
2023. dec. 3. 19:31
 32/46 anonim ***** válasza:
13%
#31 Sötétedés után már biztos nem a hó esett a dátum alapján.
2023. dec. 3. 19:41
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
(60 km-re Debrecentől voltam épp tegnap-ma.)
2023. dec. 3. 19:41
 34/46 anonim ***** válasza:
17%
Akkor hát eldőlt a kérdező helyzete. Le kell adnia a jogosítványát. Aki több sávos úton képes a szembesávban haladni, csak mert esik az eső, annak nincs helye a közúton.
2023. dec. 3. 21:12
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
#34 Sebaj, majd Debrecen helyett egyszer eltéved Miskolc és az M3-as környékére, felhajt forgalommal szemben az autópályára, mert ott ugye a helyismeret hiánya meg az új út a szokásos kifogás erre, és a hatóságok elveszik tőle. :)
2023. dec. 3. 21:17
 36/46 A kérdező kommentje:

Na a kutya fáját, le kell adnom erre szavazott a többség.

Le is adom holnap a picsába :)

2023. dec. 3. 21:22
 37/46 anonim ***** válasza:
0%
#36 Gyerekeim biztonsága érdekében köszönöm.
2023. dec. 3. 21:33
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
(Főleg, mert alapból nem értem, hogy van jogsid. Nyolc általános kell hozzá tudtommal, és akinek az megvan, az nem így ír a saját anyanyelvén.)
2023. dec. 3. 21:33
 39/46 A kérdező kommentje:
#37 szívesen
2023. dec. 3. 21:51
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Ez a baj csak, hogy az újabb tolatós kérdéssel egyértelművé vált, hogy trollkodsz csak. Remélem, hogy élvezed a nép hülyítését.
2023. dec. 3. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!