Nagy gáz, hogy ismeretlen helyen nagy forgalomban, szakadó esőben és sötétben bizonytalan voltam afelől, hogy hol a saját sávom határa?
Életemben először vezettem ma Debrecenbe és pont rám sötétedett, szakadt az eső is és amikor bent voltam a belvárosban és jöttek szemből de előttem senki nem haladt akkor volt olyan, hogy le kellett lassítanom 20-30-ra egyszerűen nem láttam, hogy a saját sávomban vagyok e még. Teljesen elmosódtak nekem a sáv vonalazások és a mellettem kétoldalt haladó kocsisorból tájékozódtam.
Szerintetek ez nagyon nagy gáz?
#23 1 km-el előrébb általában azért mert az egyik sáv túl lassan halad és becsatlakozok a gyorsabban haladóban.
Nekem a jóval előre 300-400 métert jelent akkor meg már leírtam, hogy miért.
Vagy elmegy szemészhez, aki elveteti a jogsiját.
Vagy ha annyira jól csinálta, és ennyire meg tudja védeni az igazát, akkor nem ír ki egy hülye kérdést az internetre. Aki önszántából, tátott szájjal rohan abba a bizonyos erdőbe, az ne mondja utólag, hogy nem szereti a fütyi ízét.
> "Vizsgán hibapont nélkül átmentem és vizsgán is haladtam folyamatosan lakott területen belül a belsőben úgy, hogy sehol senki. Lakott területen belül nincs jobbratartási kötelezettség."
Sávon belül is érvényes a jobbratartási kötelezettség. Amiről te beszélsz az egy másik téma. Ha nem látszik a felfestés a hótakaró miatt, akkor nincs olyan, hogy belső sáv... Van egy felfestetlen út, ami esetleg alkalmas a párhuzamos közlekedésre a szélessége miatt. Ennyit lehet elmondani. Ha te egy ilyen széles úton képes vagy átmenni a túloldalra, akkor add le a jogosítványodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!