Én voltam a paraszt?
Most értem haza.
A lényeg, hogy lakott területen kívüli útszakaszról van szó, szakadó havas-darás eső + köd. A nagy csapadékmennyiség miatt az úton nyomvájúk alakultak ki.
Én olyan 80al haladtam a megengedett 90 helyett mikor utolért egy autó. Jött egy kanyar amiben 60as tábla volt így gondoltam 70re visszaengedem majd amint kiegyenesedett az út elkezdett a mögöttem lévő előzni. Ezt észrevettem ezért direkt nem gyorsítottam, csak tartottam a sebességet illetve kicsit lentebb húzódtam.
Azonban amikor mellém ért akkor hirtelen elengedte a gázt, kb 5 másodpercig egyenletes sebességgel haladt mellettem majd nyomott egy dudát és utána gázt adott és megelőzött.
Igazából azóta se tudom mi történhetett. Arra tudok gondolni, hogy az autó kerekeimmel felcsaptam a vizet a nyomvájúból és mind a szélvédőjén landolt de ez csak tipp.
Szerintetek én lehettem a paraszt? Egyáltalán mi történhetett?
"Arra tudok gondolni, hogy az autó kerekeimmel felcsaptam a vizet a nyomvájúból és mind a szélvédőjén landolt"
Ha ezért magán kívül mást okol az ember akkor kretén.
Nem muszáj 3 méterrel a seggében menni az előtte lévőnek
Hogy mi baja volt a másiknak az egy olyan rejtély, amit már sosem fejthetsz meg, de nem is érdemes vele foglalkoznod.
Azért dudált, mert front van, mert a főnöke ma lecseszte, mert a feleségével nem jött össze a szex, mert a gyereke visszapofázott neki, mert rájött, hogy az egész élete egy kalap sz... és hirtelen dühös lett a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!