Paraszt voltam, mert megtoltam?
Behajtok a körforgóba és mit látok? Tolat a csávó. A körforgóban. Lassan mentem be, nem volt balesetveszély. Gondoltam, szegény eltévesztette a lejáratot az autópályára, van ilyen, semmi gond. Miután kihajtottunk az egyikből, átgurultunk az autópálya felett (20 km/h), majd bementünk a következő körforgóba (15 km/h). Ezek után lehajtottunk a sima útra, nem a pályára és sikerült felgyorsulni 35 km/h-ra. Megengedett sebesség 90. Pár 100 m után megtoltam, és ő felháborodottan integetett nekem. Végül, miután elhagytunk vagy 3 földutas (tehát forgalom nélküli) útkereszteződést, sikerült beállnia egy buszmegállóba.
Én elhiszem, hogy eltévedt, de attól még ne tartson fel senkit, konkrétan egy mozgó közlekedési akadály volt. (Mellékesen engem meg a mögöttem lévő /márkát hagyjuk/ tolt, mert előzni nem lehetett, jöttek szembe.)
"Paraszt voltam, mert megtoltam?"
Igen, és remélhetöleg az illetö feljelent, az ilyeneket, mint te, nem lenne szabad a forgalomba engedni és rászabadítani a közlekedésben résztvevökre.
Köszi.
Még szerencse, hogy ő nem veszélyeztetett szándékosan a tolatásával a körforgóban, igaz? :)
Szegénykeee...
Azt, hogy nem tartottam be a követési távolságot.
Nem tőle 3 centivel mentem és nem is löktem meg, mint az vmelyikőtök feltételezte.
"A kérdező kommentje:
Köszi.
Még szerencse, hogy ő nem veszélyeztetett szándékosan a tolatásával a körforgóban, igaz? :)
Szegénykeee..."
Bizony nem. A szabálytalansága nem vitatható, de mint ahogyan te is tetted, elkerülhető a baj.
Te meg szándékosan nekiütköztél. De ha a megtoláson csak azt érted, hogy a seggében mentél, az is veszélyeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!