A BMW miért csinál újabban ilyen böszme, tapló, paraszt designokat az autóinak?
Mintha arra menne ki a játék, hogy direkt riadalmat keltsen a többi közlekedőben.
Lassan normális embernek már szégyen lesz ilyeneben ülni egy Audi vagy Mercedes mellett.
csak magyarországon
bécsben pl az igazi taplóknak lamborghinije van vagy ferrarija
Nézd meg mondjuk ezt. Szerintem a gusztustalanság határát feszegeti az autó.
Amúgy én értem mire utal a kérdező!
A BMW-k "orrai" sokkal agresszívabban néznek ki a többi autóhoz képest.
Én amikor pl autót akartam venni a BMW 320D az Audi A4 és a Mercedes CLC között vaciláltam.
Megkérdeztem pár embert mi a vélemény, és az Audi A4 egyértelműen a családi autó érzetét hozta több emberben, a Mercedes ugyan már kezdi kinőni az öreguras nézetet, de olyan fiatalos vagány kocsi, a BMW meg egyértelműen az agresszív sportos kinézetet sugalja.
Való igaz, nem a szépségükről híresek. De a német autók eleve mind ilyen irányba haladnak. Nem csak a német autók, hanem a japánok is, nézd meg példának okáért a legutóbbi Lancert, vagy az újabb Mazdákat, mind morcos, mérges, gonosz nézésűek.
De van egy jó hírem a kérdező számára, egyes gyártók gyártanak még kedves, cicás "meleg" szívű autókat, abból is van választék, meg fogja találni a megfelelő autót.
#8-asnak
Ez már ízlésficam, az megint egy más kérdés.
A BMW designjai szerintem nem csúnyák, csak túlságosan agresszívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!