Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az utolsó léghajlító című...

Az utolsó léghajlító című film a rajzfilmsorozathoz képest miért lett ennyire böszme, silány?

Figyelt kérdés

Az előbb ment a SuperTV2-n Az utolsó léghajlító film.

A szereplőválogatás az még hagyján, de például a tűzidomárok nem is képesek tüzet idomítani, ha a közelükben nincs valami tűzforrás. A földidomárok csak közösen, több fős csoportban képesek sziklákat idomítani. A sorozatban egy fő könyökből arrébb idomít egy sziklát (A Korra legendájában például egy böszme nagy háztömböt (!) 3 földidomár küldött arrébb.). S még sorolhatnám, milyen eget verő hibák vannak a filmadaptációban. :-|

Melyik kontárt bízták meg a forgatókönyv írásával? Nagyon el lett szúrva a film, a sorozathoz viszonyítva pláne. És még nekem ég a pofám, hogy egy ilyen jól sikerült rajzfilmsorozathoz ilyen borzalmas filmadaptációt csináltak. :-/

2015. jan. 10. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
M. Nagy Saláta, a rendező hibája.
2015. jan. 10. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is jobban tetszik a sorozat, a gáz az, hogy a szereplők is valósághűbbek a sorozatban mint a filmben, és a technikájuk is lassú és gyászos, mármint a filmbelieké... :/
2015. jan. 10. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Na igen, az örök kérdés: hogy születhetnek ilyen borzalmas filmadaptációk? Mitől gondolják a készítők, hogy ők csak azért is jobban értik az alaptémát, mint a rajongók vagy az eredeti készítők? A legtöbben a rendezőt okolják: M Night Shamalalalalalalalalafaszomtudja az egyik legutáltabb rendező a világon, karrierjét folyton újabb és újabb mélypontra juttatja az ilyen húzásaival. Az ő elképzelései és "egyedi víziói" évek óta a nézők megbotránkoztatását szolgálják.

Öröm az ürömben, hogy a filmet olyan rosszul fogadták, hogy folytatás valószínűleg nem lesz.

2015. jan. 11. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem a szerep osztas volt ami igazan ki utkozott a rajzfilm es a mozifilm kozott egyszeruen nevetseges volt! de amugy meg nem lehet meglepodni nezd meg peldaul a dragon ballt is meg filmesitettek es keszz botrany volt ugyhogy vannak eleg kemeny balesetek :D
2015. jan. 18. 23:54
 5/8 anonim válasza:
Tényleg nagyon trágya lett a film és a tűzidomárok azok béna arab színészek voltak (Már bocs aki arab, én is az vagyok) de minden esetre jobb mint a magyar sororzatok! XD Teljes mértékben egyet értek a kérdezővel és az elöttem válaszolóval is! :D
2015. jan. 28. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Zuko indiai, és nem arab volt.
2015. jan. 28. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
FIGYEJ FELOLEM MEG BANTU NEGER IS LEHETNE de ez nem az volt amit meg szokott a rajzfilmbol a kozonseg ! amugy is india arab vagy akarmien szarmazsu (ezzel nem akarok senkit megserteni ) zuko FEHER BORU VOLT AHOGY A BACSIKAJA IS ES AZ APJA ES TESTVERE ES AZ EGESZ TUZ NEPE !! SZIN VAKVOLT A RENDEZO VAGY NEM IS TUDOM ! es a vegeeee csinalt egy cunamit -.-" latvany vilag nulla pedig ez volt az a mese aminek igen komoly latvanyvilaga lehet volna ! lehet rosszult tudom de en nem cunamira emlekszek a rajzfilmbol -.-
2015. jan. 29. 19:51
 8/8 anonim válasza:
Igazából nem cunamit csinált, hanem felemelte a vízszintet.
2016. máj. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!