Nagyon kevés jó filmet láttam mostanában. 1 kezemen meg tudom számolni azokat amik jól sikerültek és valami alapötletnek nem a 100adik része.
Bevallom van pár film amiknek csak pusztán azért nézem meg a többi részét mert az első megfogott.
Előkerült ma egy film. Egy filmalkotás amit inkább ne néztem volna meg.
A címe Resident evil afterlife. azthiszem az 5.rész.
Hát nem találtam szavakat erre a filmre. 10 percig nem kaptam utána levegőt. NEM azért mert olyan jó volt!! Hanem mert értelmetlenebb gagyibb bénább történetet már nem lehetett volna kihozni a végére és ezzel már már meggyalázták az egész trilógiát. Néztem és nem hittem el amit látok ,mert olyan érzésem volt hogy ez valami előzö részekből összevágott házilag csinált kalózfilm. De nem..!
Szóval végigszenvedtem és ennek hatására ki kellett irnom ezt a kérdést.
Mindig sok volt a silány film, nem csak mostanában. Nekünk nézőknek az a dolgunk, hogy kiszűrjük azokat, amiket érdemes megnézni. Ebbe is bele lehet tanulni.
2013. dec. 3. 21:48
2/3 anonim válasza:
Szomorú, de az emberek többségének az értékes, jó filmekre nincsen igénye. Mivel kapitalizmus van, ezért a legszélesebb réteget kell kielégíteni, mert az profitál a legtöbbet. Ez a filmipar. Ha a filmművészet alkotásai között keresel, ott nem nehéz találni kiváló filmeket, sosem nézek meg olyan filmet, ami után úgy állok fel, hogy ez borzalmas volt. Ez alól egyetlen kivételt az képez, ha mondjuk valaki miatt kell végigülnöm egy szemetet.
2013. dec. 3. 21:58
3/3 anonim válasza:
szerintem anyi filmet csinaltak mar hogy egyszeruen mar csak a regi filmekbol tudnak ikhletet meriteni es azok mar mind leragott csont ! sajnos sokan nem vevok a normalis filmekre ! nez fel barmeik online oldalra ahol filmeket nezhetsz csak a horror es a fantazy amit latsz ez nem is lenne gond ha mellete a masik kozonseget is oda tudnak tapasztani a mozi vaszon ele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!