Tényleg én voltam "hülye", jogosan volt arogáns az eladó a használtautó-kereskedésben vagy alapból paraszt és nézzek máshol autót?
Megkérdeztem, hogy szabad-e fényképezni néhány autót egy használtautó-kereskedésben. Mivel nem egyedül hozok majd döntést, ezért akartam fényképezni. 1 percig flegmázott meg értetlenkedett, megúntam, hogy ha ekkora gond, akkor hagyjuk. Erre azt mondta lehet, de erre még nem volt példa. Ti is úgy gondoljátok, hogy biztos fényképeztek már ott autókat, csak nem kérdezték meg előre?
A másik kérdésem az lenne, hogy ha komolyan érdekelne, kipróbálás 10-50000 forintba kerülne, ha nem kell az auto, akkor "buktam* az árát. Ha kell benne van az árban. Ez korrekt, gyakori? Első autót keresek, ezért ez a hülye, amatőr kérdés.
"A másik kérdésem az lenne, hogy ha komolyan érdekelne, kipróbálás 10-50000 forintba kerülne"
Ilyenről még nem hallottam. Menjél máshova, ez valami lehúzós hely.
Ahol én néztem eddig autót, szó nélkül vitt egy körre az eladó. Igaz, én nagy kereskedésekben és szalonban vásároltam (használtat ott is).
Magánember esetén szokott lenni kitétel, hogy ha kárt teszel az autóban, meg kell vegyed az előre egyeztetett áron.
Nem volt foglalózva, 30-40 autó közül nem mondtam neki, hogy melyiket autót fényképezném. 3 autóról is csináltam képet, utána mentem vissza megkérdezni a próbát. Tényleg úgy viselkedett, mint akinek az a jó, ha nem viszik az autókat.
Nem is néztem ki csövesnek, hogy azt gondolhatta volna, úgysincs pénzem autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!