Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg én voltam "hülye",...

Tényleg én voltam "hülye", jogosan volt arogáns az eladó a használtautó-kereskedésben vagy alapból paraszt és nézzek máshol autót?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem, hogy szabad-e fényképezni néhány autót egy használtautó-kereskedésben. Mivel nem egyedül hozok majd döntést, ezért akartam fényképezni. 1 percig flegmázott meg értetlenkedett, megúntam, hogy ha ekkora gond, akkor hagyjuk. Erre azt mondta lehet, de erre még nem volt példa. Ti is úgy gondoljátok, hogy biztos fényképeztek már ott autókat, csak nem kérdezték meg előre?

A másik kérdésem az lenne, hogy ha komolyan érdekelne, kipróbálás 10-50000 forintba kerülne, ha nem kell az auto, akkor "buktam* az árát. Ha kell benne van az árban. Ez korrekt, gyakori? Első autót keresek, ezért ez a hülye, amatőr kérdés.

2020. okt. 22. 16:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen, ha már kereskedés, akkor ott érdemes szétnézni, ami már évek óta létezik, s az értékelési is legalább 4.5 átlaggal rendelkeznek. Gondolom annak semmi referenciája.
2020. okt. 22. 18:54
 12/42 A kérdező kommentje:
Egy darab, 3 évvel ezelőtti 5 csillagos értékelése van. :D
2020. okt. 22. 19:00
 13/42 A kérdező kommentje:
Szívesen lehúznám a f@szba egy hozzászólással, de lehet, hogy csak szar napja volt. Nem megyek oda többet és lebeszélem az ismerőseimet is arról a helyről. Szétnézek más helyeken.
2020. okt. 22. 19:03
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehet maga a tulaj értékelte saját magát 😂🤣
2020. okt. 22. 19:03
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Na, kell az egészséges egó. 😂
2020. okt. 22. 19:04
 16/42 A kérdező kommentje:

19:03

Nyilván én is erre gondolok. :)

2020. okt. 22. 19:10
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

- Fényképezés: szerintem ilyen kaliberű dolgoknál alapvető(nek kéne lennie), hogy lefotózhatsz 1-1 részletet rajta, főleg ha nem is egyedül döntesz, vagy mondok egy példát: ajándékba lesz valakinek az autó, de azért 1-2 dolgot megmutatnál valakinek belőle. Szinte biztos vagyok benne, hogy általában le szokták a nézelődők, érdeklődők fotózni, sok ilyen példát láttam már. Az is lehet, hogy hozzá van szokva vagy alapvetőnek gondolta (ahogy írod: értetlenkedett), aztán ezért furcsállotta, hogy udvariasan megkérdezted előtte, hogy lefotózhatod-e.

Kipróbálás: erről a módszerről még nem hallottam, lehet túl sok felesleges "tesztpilótával" találkozott már, és ezért vezette be, vagy csak szimplán a csináljunk pénzt mindenből történet...

2020. okt. 22. 20:27
 18/42 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodtan húzd le, attól még hogy szar napja van abból él, hogy autókat ad el, ez azzal jár hogy megpróbálja rávenni az embereket a vásárlásra.
2020. okt. 22. 20:38
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Jó messzire elkerülni ezt a helyet.

Jobb helyeken még unszolnak is, hogy ülj bele, menj el vele próbakörre, nem hogy pénzt kérjenek érte, ilyet még nem is hallottam. :D

2020. okt. 22. 20:40
 20/42 anonim ***** válasza:
úgy teszel, mintha telefonálnál, de közben lefényképezed a járgányt. felesleges a felhajtást csinálni. mindenesetre jó oka van az eladónak, hogy nem díjazza a fényképezést. amúgy nem bunkó, csak látta, hogy nem vagy vevő, a nézelődő az meg csak teher..
2020. okt. 22. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!