Más is érez időnként mély gyűlöletet a tötyörgő sofőrök iránt?
Most azon túl, hogy feltetted feleslegesen ezt a kérdést és idegbeteg vagy az autóban, mi változott?
Tudsz bármit tenni a jelenség ellen? Hidd el, nem.
Sajnos neked kell türelmesebbnek lenni. Arra kell megoldást találni, hogyan kezeld jobban az ilyen helyzetet.
Próbálj meg hamarabb elindulni kicsivel! Napi 10-15 perc nem a világvége.
Senki sem örül, ha feltartják. Én sem. De gyűlöletet azért nem érzek. Nem örülök neki, aztán tovább lépek. Csak magamnak ártok, ha kiakadok folyton egy ilyen helyzeten.
16.
En vagyok balfasz? Te tudtál ennyit idebüfögni úgy, hogy nem is ismersz. Nem is tudod hogy vezetek.
Én legalább próbáltam segíteni a kérdezőnek.
Te mindössze annyit tettél, hogy bebizonyítottad, hogy egy primitív ember vagy.
Nem tudom, engem a "tötyörgők" különösebben soha nem zavartak. Nem veszélyeztetnek, csak elvesznek pár percet az életből.
Az az elgondolkodtató, hogy azért az esetek 99,99%-ban nem arról van szó, hogy Sopron-Nyíregyháza távolságon tartanak fel, hanem arról, hogy veszít az ember néhány másodpercet.
Amúgy a lassú haladásban én az indokolatlanságot nem szeretem.
Fő példa a pályán előzés. Amikor azt látom, hogy 125-el közlekedőt elkezdi előzni valaki 126-al és fél óráig tart, közben meg feltorlódik mögötte a sor.
Ilyen esetben azért illene mondjuk odalépni, neki is jobb lenne, ha mondjuk 140-el gyorsan letudná az egészet. Vagy megvárhatná, míg elmennek a sietősek. De ez nem a sebesség gondja, hanem az önzés és leszarom közlekedés.
Ettől függetlenül még mindig jobb a tötyörgő aki nem veszélyeztet, mint a f_rtúró aki viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!