Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Más is érez időnként mély...

Más is érez időnként mély gyűlöletet a tötyörgő sofőrök iránt?

Figyelt kérdés
Itt nem arra gondolok, amikor valaki 70-el megy 90 helyett...
2023. okt. 25. 20:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Én mély megvetést a seggemben lihegők iránt szoktam érezni. Belterületen megyek a megengedett +10-15%-kal, autópályán 150 körül, és beleáll 10 centire a seggembe meg villog, hogy takarodjak, miközben a külső sávban folyamatos kamionsor van. Rohadtul megerőltető megvárni amíg a kamionsort megelőzve kiállok jobbra hogy elmehess 250-el?
2023. okt. 25. 20:41
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Előfordul, de én inkább azt utálom, mikor zöldre vált a lámpa, és az előttem lévőt még a túlterhelt kamion is legyorsulná. Persze miatta a következő pirosat is benyelem.
2023. okt. 25. 20:43
 3/24 anonim ***** válasza:
43%

Igen. Abszolút. Kényelmesebb barátaim nem értik, miért előzök kamionokat. Mondom, azért van az a +15 rászámolás a trafinál. Nem látok mögüle, lassan indul el, büdös, ha román, akkor még kiszámítatatlan is. Inkább megelőzöm, amíg megtehetem.

Amióta motorozom, főleg így vagyok a dolgokkal. Frissjogsisként én sem értettem, apám miért akarja, hogy 90 helyett 100-zal menjek, miért zavarta, ha beálltam 70-nel a kamion mögé, mondván, úgyis odaérünk délig, 10 percet minek spóroljak. Most már látom, hogy az én biztonságom érdekében jobb, ha a sor elején vagyok. Meg sem állok kávézni, tankolni stb. ha azt jelentené, hogy újra meg kell előznöm minden köcsögöt, amikor végre üres előttem az út.

Úgysem tud senki fele annyira sem közlekedni, mint én, legyenek inkább mögöttem. És akkor itt látod a gondolatmenet buktatóját: mindenki azt hiszi, hogy senki nem tud úgy közlekedni, mint ő. :)

2023. okt. 25. 20:57
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Sok hülye sofőr van az tény. De a legjobban én is azt utálom, amikor belejönnek teljesen a pics@mba. Ezért megyek sokszor amúgy is gyorsabban, mint lehet. Vagy ha nagyon nagyon siet, hát én nem akadályozom benne én "engedem hadd menjen"....
2023. okt. 25. 21:03
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
Én azokat gyűlölöm, akik a főúton állóra fékeznek, hogy értelmetlenül beengedjenek valakit.
2023. okt. 25. 21:05
 6/24 A kérdező kommentje:
Jó én most nem arra gondolok amikor valaki normális tempóban halad pl. betartja az 50-et. Én sem vezetek őrülten gyorsan. De hogy a 7 minden egyes napján 30-al,meg 25-el kell kocognom azt nem tudom megérteni, és eskuszom egyre több ilyen van. Hogy normális a látási, útviszony is. De egyszerűen nem megy. És mivel szinte mindig ugyanabban az időpontban indulok/jövök haza, már néhány autót felismerek. Ezeket általában idősebb sofőrök vezetik. Nincs bajom az idős sofőrökkel, van sok idősebb buszsofőr ismerősöm is aki nagyszerűen vezet, ez nem arról szól. De ha 30-al mer menni akkor miért nem megy busszal, hiszen ugyanúgy odaérne a Penny-be, ingyen is van, hely is van a buszokon, minden adott lenne. És lehet nekem sincs igazam mások szerint, de ez már mindennapos. Előzni pedig nagyon nehéz a szembe forgalom, vagy a kanyarok miatt. És csak egyszerűen nem értem, miért kell ezt csinálni, így minek vezetni. Azt sem értem, hol voltak ezek az emberek úgy 2 évvel ezelőtt, mert ezt mostanában tapasztalom leginkább. Egyre többször gondolok arra, hogy feljelentsem ezeket az embereket indokolatlanul lassú haladás miatt, mert ez már nem állapot. Vagy akkor miért nem tesz ki elakadásjelzőt, vagy esetleg olyan is volt már, hogy a porcelánokat szállító autó sofőrje félreállt időnként, higy elengedje a sort olyan helyen ahol tudta, hogy nem tudják előzni. Ez is egy megoldás lenne. Nem tudom, hogy amúgy kapnának - e büntetést, ha tényleg kihívná az ember a rendőröket e-miatt. Itt most tényleg nem arról van szó, hogy hajnalban 60-al megy rossz látási viszonyok között, vagy ilyesmi. Tudjátok, érzi azt az ember, amikor valaki megy előtted a záróvonal közepén 25-el, és tudod, érzed, hogy nem azért megy ennyivel mert olyanok az útviszonyok. Ilyenkor meglepődök magamon, és szégyellem is magam mert olyan gondolataim vannak, hogy leírni sem merném. De akkor ezekszerint ez csak felénk lett problémát okozó tényező. Mert minden kérdésnél/fórumnál a gyorshajtókat szidják inkább.
2023. okt. 25. 21:10
 7/24 anonim ***** válasza:
22%
Ne legyel mar ennyire eletkeptelen. Olyat aki 25-30-al megy nem tudsz megelozni, akkor add vissza a jogsit, mert kb annyira alkalmatlan vagy.
2023. okt. 25. 21:15
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
#6 Amióta jött a sok álhír hogy hogyan működik a trafi, aki a 90-es úton is 130-cal megy, az is 40-nel döcög 50 helyett városban. Anyját az ilyennek, megelőzni sem tudod. Ugyanaz a mentalitás, mint amikor a 90-es úton 130-cal mennek, de a véda alatt 70-re fékeznek a biztonság kedvéért a gyökerek. Az ilyen kiszámíthatatlan f*szokat kell mihamarabb kielőzni.
2023. okt. 25. 21:18
 9/24 anonim ***** válasza:
50%
60-al megyek városban, de ő 90 el menne. Nagyon nem érzek semmit iránta. :).
2023. okt. 25. 21:24
 10/24 anonim ***** válasza:
54%
Román kamionos akkor biztos. Azok akarnak mindenhol is 90-nel menni.
2023. okt. 25. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!