Más is érez időnként mély gyűlöletet a tötyörgő sofőrök iránt?
Igen. Abszolút. Kényelmesebb barátaim nem értik, miért előzök kamionokat. Mondom, azért van az a +15 rászámolás a trafinál. Nem látok mögüle, lassan indul el, büdös, ha román, akkor még kiszámítatatlan is. Inkább megelőzöm, amíg megtehetem.
Amióta motorozom, főleg így vagyok a dolgokkal. Frissjogsisként én sem értettem, apám miért akarja, hogy 90 helyett 100-zal menjek, miért zavarta, ha beálltam 70-nel a kamion mögé, mondván, úgyis odaérünk délig, 10 percet minek spóroljak. Most már látom, hogy az én biztonságom érdekében jobb, ha a sor elején vagyok. Meg sem állok kávézni, tankolni stb. ha azt jelentené, hogy újra meg kell előznöm minden köcsögöt, amikor végre üres előttem az út.
Úgysem tud senki fele annyira sem közlekedni, mint én, legyenek inkább mögöttem. És akkor itt látod a gondolatmenet buktatóját: mindenki azt hiszi, hogy senki nem tud úgy közlekedni, mint ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!