A motorosokat miért veszik semmibe?
#2 Mielőtt azt a kommentet megírtam, előtte talán 5 perccel láttam pont egy kommentet. Csávó motoron szépen nyugisan külsőben egy autó mögött. Előttük 20 méterrel másik autó belsőben. Utóbbi kitette az indexet, hogy kisorol a külsőbe, ezzel pontosan egy időben a motoros húzott egy kövéret, jelzem már eleve 50-nel mentek a városban, szóval... tudod... És mire a már indexelő autós kiért a külsőbe, a motoros már ott volt mellette és verte a hisztit, meg fenyegetőzött.
Senki ne merje nekem azt mondani, hogy az ilyen szituációk az autósok figyelmetlensége miatt vannak. Gusztustalan féreg viselkedés. Egyáltalán nem mondom, hogy az autósok között nincs ilyen, de arányait tekintve az autósok ezerszer jobbak. Ha autósoknál jut 10-re 3 kretén, akkor motorosoknál ez minimum 8.
#3 Ez egy példa. Motorosok között is nyilván van bamba, meg közlekedési érzéket totál nélkülöző ember, pont, mint az autósok között. Nekem pl. mentette már meg az életem, hogy a sávon belüli kacsázásból, meg a kereket nézéséből találtam ki, milyen hülyeséget fog csinálni az autós. Én is jegyezzek meg minden ilyet? Azt felsoroljam, naponta hány telefonozó embert látok, akik sávot vagy sebességet sem képesek tartani?
Nagyon kíváncsi lennék, a "minimum 8" statisztikára hogyan jutottál. Érdekelne az adathalmaz, amiből dolgozol. :) (Hozzáteszem, ha az autósok 30%-a hülye, a motorosoknak pedig abszolút irreálisan 80%-át mondjuk, az azt jelenti, hogy még mindig sokkal több hülye és veszélyes autós van az utakon, mint motoros.)
Mert mindig idegesítően szándékosan brümmögtetik a motort a lámpa előtt várakozva vagy a városban, csak hogy felfigyeljenek rá az emberek hogy ők valami fontos egyéni különleges teremtmények.
Igazából csak a motor hangja teszi őket vaddá, ha elektromos motor lenne, talán jobban viselkednének.
"Nem poénból furakodunk a kocsisor elejére, hanem azért, mert már a harmadik lámpánál járunk"
Igen és a Kaszáshoz is hamar léptek be az első kanyarnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!