Valakihazivalaki kérdése:
Megbuktam az elsosegelyvizsgan. nagyon elvagyok keseredve! valakivel tortent mar ilyen?
Figyelt kérdés
sajnos kifogtam egy olyan vizsgaztatot akinek az elso masodperctol nem voltam szimpatikus. probaltam keszulni a vizsgara mindennap olvasgattam. borzasztoan elvagyok keseredve meg egymashoz sem szoltunk a vizsgaztatoval de mar ereztem h megfog buktatni, 5x tobbet kerdezgetett tolem mint a masik 3 embertol… a vizsga kozben megallas nelkul megjegyzeseket tett, hogy ha ezt nem tudom akkor azt se fogom tudni, hogy melyik a piros meg a zold lampa, en ezt egyszeruen nevetsegesnek tartom. Mas is bukott mar meg az elsosegely vizsgan?2023. aug. 18. 12:14
1/19 anonim válasza:
ha ez budapesten történt akkor tuti a váci úton volt :D
2/19 anonim válasza:
Te írtad ki valamelyik nap azt a kérdést, hogy mire számíts elsősegélyen?
Egyébként sajnálom mert nem ez a jellemző.
3/19 anonim válasza:
Budapesten az Erőmű utcába menj, sokkal lazábbak és kedvesebbek
A forgalmi meglett már amúgy? Csak egy másik kérdésed miatt kérdezem https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
4/19 anonim válasza:
Egyszer megbuktam, másodjára meg akkor is átmentem volna ha nem beszélem a nyelvet.
5/19 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom mindenkinek az ertelmes valaszokat!!<333
2023. aug. 18. 13:07
6/19 bazaltkaroly válasza:
Úgy hangzik mint egy tipikus kötekedős vizsgáztató. Ne vedd magadra, valószínűleg, csak rajtad vezette le, hogy szomorú az élete. Próbáld meg máshol elvégezni a vizsgát, hátha ott normálisabb embert fogsz kapni.
Sok sikert!
8/19 anonim válasza:
Előfordul. Én is az Erőmű utcát javaslom Budapesten, jó fej volt a vizsgabiztos. Az egyik kérdésre nem jutott eszembe hirtelen a megfelelő válasz, úgyhogy kicsit segített rávezetni.
9/19 anonim válasza:
Persze, hogy volt már, aki megbukott. Nekünk mondjuk tök laza volt, mert bement a tanfolyamon iszonyatosan lusta és fogalmatlan gyerek, akinek megmondta a mentős, aki tartotta, hogy a vizsgáztató még szigorúbb arc, el se menjen vizsgára. Az elsők között volt, amikor kijött, mindenki sóhajtott egy nagyot, hogy ha Feri átment, itt mindenki át fog. :D Volt azért, aki megbukott. :D Befizeted még egyszer a vizsgadíjat és mész megint, nem nagy ügy.
10/19 bazaltkaroly válasza:
#9 Amikor én csináltam, akkor nevetve jöttünk ki. Ennyi tanulás, után még a lélegeztetést sem engedték normálisan megcsinálni, mert már a felénél, azt mondták, hogy "Ügyes, Átment. Gratulálunk!". Egy ember bukott meg, de az azt sem tudta, hogy hová kell fújni a levegőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!