Üdv bevonták 6 hónapra a jogsim mert össze gyült a 18 pontom fel lehet lebbezni hogy enyhítsék a büntetést?
Figyelt kérdés
Ausztriában dolgozok és nélkülözhetetlen a munkába járás miatt(építkezés anyag hordás kolégák szálítása háztól házig stb) a jogosítványom 6 hónap és utánképzés után adják vissza le lehet ezt az időtartamot valamivel rövidíteni egy fel lebbező papírral? Ha igen hova kell küldenem stb? Légyszi normális válaszokat irjatok.
TROLLOK OFF
2023. aug. 1. 19:55
11/19 anonim válasza:
Ha ennyire fontos a jogsi, akkor miért nem vigyáztál rá? Nekem is nélkülözhetetlen, ezért nem volt még egy pontom se. Nem mondom, hogy 1-2 pontom se lesz sose, de 18 pontot már nem kispályások szedik össze. Nagyon helyes, hogy lesz fél éved gondolkozni. 👍
12/19 qkker1 válasza:
Ezt megszívtad, mint a torkosborz, teccet vóna jobban vigyázni a jogsira, ha ennyire fontos!
13/19 anonim válasza:
18 pont összeszedéséhez igen sötétnek kell lenni.
14/19 anonim válasza:
Hagyjátok már, nyilván tisztában van vele, hogy elszabta, másrészt miután kapott választ a kérdésére, lefogadom, hogy már nem olvassa.
16/19 anonim válasza:
Sok értelme nem lenne a rendszernek ha csak úgy engednének belőle.
17/19 anonim válasza:
Kérj újraszámolást, hátha igazából csak 17 gyűlt össze
18/19 Alex Fly válasza:
Leginkább a sóhivatalba...
Eset leg megpróbálkozhatsz a végzest kiállító hatóságnál, de akkor találj ki valami hihetőbbet ennél.
19/19 anonim válasza:
Tényleg nem értem. miert akar fellebbezni valaki, akit 18 ponttal többé a volán mögé se szabadna engedni. én 2007 óta vezetek de sose kaptam 1 pontot se. 18 pontért azért bőven kellett tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!