Ha bevonták a jogsimat, igényelhetek újat - mondván, hogy elveszett?
Lassan 4 hónapja lesz, hogy függőben van egy ügyem.ugyanis bevonták a jogosítványom, de nem hívtak be azóta bírósági tárgyalásra.Hol tudok érdeklődni, hogy mi a helyzet az üggyel? Lehet hogy nem is lesz az egészből semmi?Nem vezetek napi szinten,így annyira nem foglalkoztam a témával.
Mi történik akkor ha bemegyek az okmányirodába, és igénylek egy új jogsit mondván hogy az előző elveszett?
De még nem született semmilyen ítélet. vagy ez nincs osszefüggésben?
Meg hol tudom megkerdezni, kitől tudok érdeklődni,hogy mi van az üggyel? elvileg gyorsított eljárás....
Nem tudom mikor idéznek be, de addig sem vagy felmentve.
Nem is tudom, hogy jut ilyen eszedbe.
#6 ennél nagyobb baromságot sem állíthattál volna. Ez nagyon messze áll a közokirat hamisítástól, sőt inkább köze nincs hozzá.
A valóság az, hogyha bemegy az okmányirodába, a rendszer minden bizonnyal ki fogja dobni, hogy van valami végzés/határozat stb, amely alapján az ítéletig semmiképp nem vezethet, de emiatt nem csuknák egyébként le, max elküldik, de tényleg furán jön ki, hogy hazudott, ha az ügyintéző látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!