Jogsiját akinek bevonták, kibírja hogy ne vezessen?
Eleve jórészt autó- és sebességmániás, nárcisztikus, félbűnöző, agresszív embereknek szokták bevonni.
Majd pont egy ilyen fog meghunyászkodni és a jogsi bevonása után buszbérletre váltani???
Ez elképzelhetetlen!!! :D
Szerintem ma már ha ügyes az ember jogsit se kell csinálnia a vezetéshez.
Azok között a néhány elenyésző szondáztatók között kevés a lebukás veszélye. Főleg, hogy 10/9 alkalommal jogsit se kérik el.
Szia!
Ittas vezetés miatt vonták be anno a jogosítványom, 17 éves voltam, 3 hónapja volt meg a vezetői engedélyem.
Egy messzebb élő barátom (kollégiumi szobatársam) csörgött rám a nyári szünetben, hogy a lakóhelyemen van, ugyanis a szülei borkóstolóra érkeztek.
Leugrottam, hogy pizzázzunk egyet, mire odaértem, már kikért egy korsó sört az asztalon.
Ittunk- ittunk, az autót lent akartam hagyni (a város "tetején" élünk, egy villaparkban), de ittasan győzött a lustaság és beültem.
300 méter után lefüleltek.
5 hónapot kaptam és talán olyan 500 000 forint bírságot, arra már nem emlékszem pontosan.
Szülői kontroll volt, így az 5 hónap alatt talán 2-3x, ha vezettem.
Amikor a tárgyalásra vártam, többekkel is beszéltem, ugyanis átlagosan 10 perc alatt született ítélet, csupa ittas vezetést tárgyaltak, 3-4 ember várt előttem- utánam, mind többszörös visszaeső volt.
Ebből kiindulva sajnos sokan vezethetnek bevont jogsival, néhányan szükséghelyzetből, néhányan kényelemből.
Bölcsebb kivárni, ha már bevonták, nem szerencsés halmozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!