Kerékpár vagy roller?
Figyelt kérdés
Ha nem azt nézzük, hogy rollerrel könnyebb balesetet okozni, akkor melyiket preferálod és miért? Elsősorban összehasonlítás érdekelne, hogy számodra miért jobb a másikhoz képest.2023. júl. 21. 21:18
31/57 MolotovPunk válasza:
30/ Mint köztudott Magyarországon az aszfalt utak sem a legjobb állapotban vannak. Sok helyen vannak kátyúk, így szerintem valamennyire jogos az érvelésem. Mellesleg van ismerősöm, aki néhány hónappal ezelőtt e-rollerrel esett el aszfalt úton nem gyengén, mert kátyúba hajtott esti órákban, amit nem vett észre, pedig volt világítás a rolleren. Sajnos kartörés lett a vége.
32/57 MolotovPunk válasza:
Egyébként rolleresek között látom nap, mint nap a legtöbb szabálytalankodót. Többször láttam olyat is, hogy egy rolleren 2 személy utazik, miközben a 2 személy szállítása csak motorkerékpárokon megengedett.
33/57 anonim válasza:
#31.
Talán tudod, hogy a kátyús, tré állapotú, lepusztult aszfaltos közút és a földút között, azért van egy árnyalatnyi különbség? 😜
Mert hogy a #29 hsz.-ben kimondottan kátyús földutat említettél.
34/57 MolotovPunk válasza:
Azóta volt egy 31-es kommentem is, amit látom nem nagyon olvastál el...
35/57 anonim válasza:
Pedig elolvastam, sőt értelmeztem is.
Ám lehet a világ legsz@rabb leglepusztúltabb kátyús aszfaltja, azt akkor sem hívjuk földútnak. 🙄
36/57 MolotovPunk válasza:
Attól még a valóság az, hogy ezek az e-rollerek normális kátyúmentes útra valóak, lehetőleg kis sebességgel. Hepehupás úton nem sokat érnek.
37/57 anonim válasza:
OK. Ezen senki sem vitatkozik.
/de nem erről folyt a diskurzus/
38/57 Márker21 válasza:
Én betiltanám ezt az átkozott e-rollert. 1 mocsok miatt volt tavaly kar törésem. Hozzáteszem én biciklivel taknyoltam el egy ilyen féreg miatt.
39/57 anonim válasza:
A belvárosban úgy száguldoznak vele a járdán hogy kb 40-el repeszt. Tegnap egy 110 kiló körüli pasascegy gyerekkel tépett úgy el mellettem a járdán, hogy alig pár centire ment el mellettem. Multkor meg az újpesti állomáson a kb másfél méter széles peronon nem szállt le a hülyegyerek mikozben épp befutott a vonat és a mozgó vonat meg az emberek mellett rollerezett el! Na azzal konkrétan üvölteni kezdtem, hogy legalább itt szálljon már le arról a szerról mielött valaki meghal. Nem normálisak!
40/57 MolotovPunk válasza:
Na igen, azt mondjuk én sem értem, hogy e rollerrel miért mennek járdán felnőtt emberek. Nem járdára való az, ráadásul nem is két személyesek azok. Én sem közlekedem a kerékpárommal járdán, tartsák be ők is a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!