Kerékpár vagy roller?
#20.
Akkor még nem volt ekkora a roller-dili, és a szabályokkal is csak az elmúlt 1-2 évben kezdtek el fenyegetőzni.
#23.
Neked 500, más valakinek pedig 1000 a "létminimum".
Aztán jön a következő, hogy nem is kettő, hanem 4 kerék, majd ott is indulhat a farokméregetés. Kicsi sportos japi, vagy nagy prémium német, és a mindent vivő országúti cirkáló amcsi.... a végtelenségig lehetne fokozni.
Különben ha nem baj, nem ez volt a kérdés. 😂
#26.
Prémium.....
Rázkódó fazonok által használt jelző, egyes autómárkák esetében.
A bicikli a győztes, nem is fogja letaszítani egyik mikromobilitasi eszköz se az első helyről. Persze nekem is van biciklim, de van e-rollerem és rollerem is. Nálam a fun-faktor versenyt simán a roller nyeri meg. Nagyon élvezetes és veszélyes is, bukósisak és védőfelszerelés ajánlott.
Mondtam havernak, hogy vettem egy elektromos rollert, erre azt mondja, ezek a szarok az emberi lustaság ne továbbjai! Kár volt kidobni rá a pénzt!
Kipróbálás után meg hát ez marha jó! Nagyon élem, hadd menjek vele még egy kört! Nagyon meg érte az árát! 😁
Ollééééé!
És ebben a kérdésből sem maradhat ki, a mindennapi földutas megjegyzés. 😜.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!