Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kerékpár vagy roller?

Kerékpár vagy roller?

Figyelt kérdés
Ha nem azt nézzük, hogy rollerrel könnyebb balesetet okozni, akkor melyiket preferálod és miért? Elsősorban összehasonlítás érdekelne, hogy számodra miért jobb a másikhoz képest.

2023. júl. 21. 21:18
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
89%

#20.

Akkor még nem volt ekkora a roller-dili, és a szabályokkal is csak az elmúlt 1-2 évben kezdtek el fenyegetőzni.

2023. júl. 25. 12:47
 22/57 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nyugat Európában vannak olyan város részek, ahonnan kivannak tiltva az e-rollerek. Egyébként érdemes lenne itt is beszabályozni korhatárosan az elektromos rollerek használatát!
2023. júl. 25. 16:14
 23/57 anonim ***** válasza:
7%
Kerékpár. MOTORkerékpár. 500 köbcenti alatt nincs is élet.
2023. aug. 2. 21:40
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
23 Ok, gyere be utánam a börzsönybe az 500 köböddel valami jó kis trekkingre. Meglátjuk mire mész ott. Ja, hogy be sem engednek oda vele ahova én megyek.. hát sajnálom! 😉
2023. aug. 3. 09:03
 25/57 anonim ***** válasza:
71%

#23.

Neked 500, más valakinek pedig 1000 a "létminimum".

Aztán jön a következő, hogy nem is kettő, hanem 4 kerék, majd ott is indulhat a farokméregetés. Kicsi sportos japi, vagy nagy prémium német, és a mindent vivő országúti cirkáló amcsi.... a végtelenségig lehetne fokozni.

Különben ha nem baj, nem ez volt a kérdés. 😂

2023. aug. 3. 09:48
 26/57 anonim ***** válasza:
0%
#25 Mi az, hogy "prémium"?
2023. aug. 3. 12:57
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

#26.

Prémium.....

Rázkódó fazonok által használt jelző, egyes autómárkák esetében.

2023. aug. 3. 14:39
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

A bicikli a győztes, nem is fogja letaszítani egyik mikromobilitasi eszköz se az első helyről. Persze nekem is van biciklim, de van e-rollerem és rollerem is. Nálam a fun-faktor versenyt simán a roller nyeri meg. Nagyon élvezetes és veszélyes is, bukósisak és védőfelszerelés ajánlott.

Mondtam havernak, hogy vettem egy elektromos rollert, erre azt mondja, ezek a szarok az emberi lustaság ne továbbjai! Kár volt kidobni rá a pénzt!

Kipróbálás után meg hát ez marha jó! Nagyon élem, hadd menjek vele még egy kört! Nagyon meg érte az árát! 😁

2023. aug. 8. 21:14
 29/57 MolotovPunk ***** válasza:
80%
28/ Vezettem már elektromos rollert, engem nem nyűgözött le semennyire sem. Nálam vagy kerékpár a nyerő, vagy a motorkerékpár. Kátyús földes úton a rollereddel semmit nem érsz, hiába van bukósisak.
2023. aug. 8. 21:45
 30/57 anonim ***** válasza:
0%

Ollééééé!

És ebben a kérdésből sem maradhat ki, a mindennapi földutas megjegyzés. 😜.

2023. aug. 8. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!