Ilyenkor ki a hibás ! én? telefon nyomkodó? L alakú saros?
Ki a hibás? Mopeddel jövök a gyalogúton mért ott megyek nincsen ott kerékpárút
és én megyek a jobb oldalon és MAJDNEM DE CSAK MAJDNEM kilépet elém mert mobiltelefonozott? Elém lépet mert ???nem figyelt!
ilyen nincs
L alakú sarkon és befordulok halom azt hogy jön valaki én hangal jelezhetek(pl duda)?
Ilyenkor ki a hibás ha veletlenül elgázolom kicsi mopeddel ök figyelmetlenek voltak!
Én vagy telefonálo vagy L alakú sark?
De miért nem az úttesten mentél?
Járdán jogos, hogy csak másik gyalogosra számít. Sem biciklisre, sem segédmotoros kerékpárra nem számít. (A moped gondolom segédmotoros kerékpár akart lenni.)
Vagyis te lettél volna a hunyó, ha baj történik.
6 #nem motor 10km s megyek le van korlátozva
te szerinted ottan kell közlekedni ahol az autók mennek
Inkább nem közlekedek
Én láttam de ö nem látott hisz le volt foglalva a szeme!!!
Azt hittem hogy nekem jön a b a..rom,,jaaqq
1 25-ös főút
Sajnálom kérdező, de nincs igazad.
Képzeld el az ő helyzetét. Védett helyen nyugodtan sétálgat, erre egy tahó akinek keresnivalója nincs ott majdnem elüti.
De ha ennyire a járdán akarsz menni akkor maradj csendben. Ha te láttad akkor te fékezel, és te felveszed a tempóját míg ki lehet kerülni. Ha nem láttad akkor pedig olyan sebességgel közelíted meg a helyet hogyha megjelenik el tudd engedni. Képzeld azt hogy kocsival mész és méterenként van egy zebra meg egy rendőr
1. Megnéztem a Google képet, hol itt az L alakú kereszteződés? Az épület mögül lépett ki?
2. “ Én láttam de ö nem látott hisz le volt foglalva a szeme!!!”
Akkor szintén te vagy a hibás. Hiszen minden létező közlekedő ember köteles a balesetet elkerülni. Ha én látok valakit akinek irányába megyek, ő pedig nem lát engem hát evidens módon nem megyek neki. Te észlelted, akkor, hogy lett ebből majdnem baleset?
" L alakú saros,"
Sáros vagy szaros lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!