Ilyenkor ki a hibás ! én? telefon nyomkodó? L alakú saros?
Ki a hibás? Mopeddel jövök a gyalogúton mért ott megyek nincsen ott kerékpárút
és én megyek a jobb oldalon és MAJDNEM DE CSAK MAJDNEM kilépet elém mert mobiltelefonozott? Elém lépet mert ???nem figyelt!
ilyen nincs
L alakú sarkon és befordulok halom azt hogy jön valaki én hangal jelezhetek(pl duda)?
Ilyenkor ki a hibás ha veletlenül elgázolom kicsi mopeddel ök figyelmetlenek voltak!
Én vagy telefonálo vagy L alakú sark?
"MAJDNEM DE CSAK MAJDNEM kilépet elém "
Hát akkor nem lépett ki, neked rossz az ideg rendszered.
Nem is értem hogy mernek emberek jobbra húzódva menni a járdán. Feleségem nemrég ütötte el egy ilyen kretén, mikor kilépett a kapualjból a gyerekkel. Egy másodpercen múlt, a nyíló ajtóból látta hogy a ház tövében robog el.
Felrúgtam volna a szarjával együtt ha ott lettem volna.
És ne mondja senki nekem, hogy a járdára ne merjen rettegés nélkül lelépni az ember az ilyen hülyék miatt.
3km s megyek
olyan mint 1 gyalogoss hogy 2 lépek hátra 1 elöre
miért nem figyel
le lép a buszról és ö ott áll és nekem jön
olyan mint ha te is telefonozol ö is és neki megysz ö elesik te nem jó nagy darab vagy!
Hát ilyenkor ki a bünos?
Egyértelműen szellemileg sérült a kérdező, ezzel ne szekáljuk.
Ha 3mal elütlek a 2 tonnás kocsimmal akkor olyan erő éri a térded mintha izomból belerúgodt volna egy harcművész.
Te közlekedsz nehéz eszközzel, tiéd a felelőség.
Legközelebb ne a házak falához húzódva közlekedj kérlek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!