Minek a PAV-vizsga, ha ugyanúgy agresszívan közlekednek a kamionosok?
Aha😂 Az irodista picsákból meg ezerből 1 a normális a többi töltelékszakos egyetemista.
Minálunk az egyik fuvarszervező kiscsaj filozófia szakos diplomával büszkélkedhet.
Elvégeztem egy logisztikai mérnökit+ van vámügyintézői képesítésem is. Az egy kicsit komolyabb mint egy kiseggelős töltelékszak
Ismerem a logsztikát Kívül-belül a szívás oka az esetek 95 százalékában az irodista. A maradék 5 százalékon osztozik a sofőr meg a raktáros.
A számítógépen elírsz valamit, nyomsz egy CTRL+Z-t és visszavontad. Ha viszont egy kamionos néz be valamit, az akár emberéletekbe is kerülhet. Na, ez a nem mindegy!
Ja, és nem vagyok kamionos, mielőtt feltételeznéd, de felnézek rájuk, mert embert próbáló az a munka, amit ők végeznek: órákig vezetni, figyelni az útra, aztán pakolni a le-felrakó helyen, kamionban aludni, külföldi fuvarnál akár hetekig távol a családtól stb.. Ha ők nem lennének, te nem ennél (írhattam volna máshogy is, de úriember vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!