Minek a PAV-vizsga, ha ugyanúgy agresszívan közlekednek a kamionosok?
Hát akkor nagyon rosszul hallottad. Számtalan embert megbuktatnak a PÁV-on, igaz a nagyrésze csak a pénzbehajtásra megy.
Kérdésre válaszolván: ha napi 24 órát töltenék a forgalomban a sok gyökér idiótával én is agresszív lennék. Hála istennek mostanában minimálisat vezetek heti szinten (max pár óra), de a sok gyökér szétszedi az idegeim.
#2 👍
+ a legtöbb kamionosnak akivel az úton találkozol nincs PÁV vizsgája. Ez csak magyarországon létezik sehol máshol
tehát az itt közlekedő szerb,bosnyák,román,lengyel meg még kitudja milyen sofőr az életében nem hallott a páv-ról
Legtöbb kamionos egy-két hónap alatt vezet annyit mint a hétvégi vezetők többsége egy év alatt.
Nekem is tele lenne a f**om.
Az, hogy valaki alkalmas e kamionosnak nem csak a PAV vizsgálat sikeressége dönti el szerintem hanem az is, hogy ha napi több órát vezet akkor az milyen hatással van rá.
Én nekem megvan a PAV I-em is (igaz, nem használom ki) de kamionozásra alkalmatlan lennék mert tudom magamról, hogy kb 6 óra hossza folyamatos vezetés után ingerlékenyebb, türelmetlenebb és agresszívabb vagyok.
Én is elsőre átmentem a PÁV II-őn, majdnem meg is lincseltek ott, mert a többség megbukott.
Viszont hajlamos vagyok idegbeteg módon vezetni, orvosi okok miatt, endokrinológiai probléma. :(
Na ezért nincs értelme a PÁV-nak. Se.
Ember bevesz pár tudatmódosító akármit, és sík hülye lesz tőle.
Legalább ne bírálj olyat amihez halvány fingod nincs.
Azért mert te egy tutyi mutyi vagy és nem tudsz még normálisan autót se vezetni, nem a kamionos a hibás mert dolgozik.
Azok akik alig tudnak levizsgázni azok akarnak itt és az utakon is ooskodni és megszabni másoknak hogy mit csináljon.
Nem is azt írtam, hogy ez ok vagy indok erre.
Csak teljes mértékben megértem, ha nekik elöbb eldurran az agyuk. Amennyit kint vannak a forgalomban azt ép ésszel kibírni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!