Mit kellett volna tennem, ha ledudáltak, és nem tudom miért?
Azért dudált, mert lassítani merészeltél és nem centizted le 50-nel a kanyarban a rohadék biciglist.
Ne foglalkozz az ilyenekkel. :)
Ha nem jön szembe semmi, akkor nyugodtan lehet úgy előzni a kerékpárost, hogy átmész a másik sávba.
Még záróvonal esetén is, mivel ez nem számít előzésnek.
És így lassítani sem kell.
Persze csak ha nem jönnek szembe.
Valószínűleg idegesítette a felesleges fékezésed.
Záróvonalat erinteni sem szabad. A kerékpáros előzése is előzés. Miert írsz baromságokat?
Kérdező, nekem verést is ígértek, mert nem ütöttem el a bringást.
Idegebteg emberekjel vannak tele az utak.
"Még záróvonal esetén is, mivel ez nem számít előzésnek."
Ha valami nem számít előzésnek (ami amúgy annak számít) az mióta jogosít fel a záróvonal átlépésére?
Amúgy az idegbeteg dudálókat simán csak le kell szarni.
Rám is szoktak dudálni, 90%-ban teljesen indokolatlanul. Volt, hogy babakocsit toló anyuka ment át ellőttem zebrán, hátul jövő C típusú meg verte a dudát.
Volt, hogy jobbra kanyarodásnál villant a zöld jelzés. Tudtam mikor vált, jelzésként tettem az indexet, hogy a mögöttem jövő lássa, hogy indulni készülök, amint villant a zöld ugrottam is a fékről a gázra. Ez a 0,1 másodperc elég volt arra, hogy a mögöttem lévő beletenyereljen a dudába.
Azanemmindegy, milyen autóban ülöl dezsvírem.
Ilyen gizsautóggal de gizdágoggyá, mert kifilézleg tezsókám.
Ha ott helyben nem tudtad, miért dudált, utána már kár gondolkodni rajta, én az ilyet 10 másodperc után elfelejtem és inkább az utat figyelem, nem filózok.
#4 Előzni tilos tábla esetén állati erővel vont járművet, kézikocsit és egy nyomon haladót lehet előzni, de ha záróvonal is van, azt nem szabad átlépni. Jellemzően beláthatatlan kanyarban vagy emelkedőn van mellette záróvonal, csak más esetben nem is nagyon szokott lenni előzni tilos tábla. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!