Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lefulladsz néha tapasztalt...

Lefulladsz néha tapasztalt sofőrként?

Figyelt kérdés
Olyan ciki, mert amugy normálisan vezetek. De ha ülnek mellettem, magyaráznak pl. hova parkoljak meg ilyenek, stresszes leszek, és lefulladok...
2023. jún. 11. 14:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Először is szólni kell hogy magadtól is meg tudod találni a parkolóhelyet és nem kell külön figyelmeztetni

Saját kocsimmal nem szoktam lefulladni habár ha benzinesbe kell átülni szoktak meglepetések érni viszont azzal sem fulladok le

2023. jún. 11. 14:57
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Gyakorolni kell. Én is szoktam havonta egyszer.
2023. jún. 11. 15:02
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem szoktam.
2023. jún. 11. 15:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Vezetek elég sokat 3 éve minden egyes nap. Nem szoktam lefulladni, szűk helyről is kicentizem a kocsimat, semmi bajom emelkedős elindulással sem, tolatni is tudok. De amikor valamelyik hozzátartozóm árgus szemekkel magyarázva mondja, hogy oda ne mer nem férsz be állj amoda szedd alá... Na ilyenkor rendeltetésszerűen fulladok le
2023. jún. 11. 15:12
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Igen, több mint 1 millió km után is előfordul az 1.2 benzinnel.

Nem akkor vagy tapasztalt, ha nem fulladsz le. Hanem ha olyan villámgyorsan indítod vissza a motort, hogy az utas észre sem veszi, hogy lefulladtál. Nekem volt ilyen :D

"De amikor valamelyik hozzátartozóm árgus szemekkel magyarázva mondja, hogy oda ne mer nem férsz be állj amoda szedd alá... Na ilyenkor rendeltetésszerűen fulladok le"

Az ilyeneket le kell csapni, vagy rávenni valahogy hogy hallgassanak. Vagy nem viszed el őket.

2023. jún. 11. 15:15
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tapasztalt, vagyis a 3 évet még nem érzem hűde taoasztalt időnek. Viszont nekem sem veszik észre 🙃
2023. jún. 11. 15:20
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Simán előfordul most is. Jellemzően, mikor megjönnek a melegek, és bekapcsolom a klímát, ilyenkor meg ugye kicsit több gázzal kellene indulni.
2023. jún. 11. 15:21
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
De miért nem szólsz vissza nekik? Örökké csicskáztatni fognak.
2023. jún. 11. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Velem előfordul, ha ritkán is. Szeretek gyorsan váltani, aztán néha elkottázom.
2023. jún. 11. 15:24
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Elektromos autóval...?
2023. jún. 11. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!