Beragadtam a kereszteződésbe, ha szabaddá válik az út el kell hagynom mielőbb, vagy átmehetek e még ???
De a kettő ugyanaz, nem?
El kell hagynom mielőbb, nyilván nem álldogálhataz a kereszteződés közepén.
Nem kell behajtani a kereszteződésbe amikor előtted már be van állva a forgalom, ennyire egyszerű.
A magad fajták miatt esik el a város délután 4kor
2. Igazad van, de a többi barom miatt rákényszerülsz. Volt, hogy görcsösen ragaszkodtam a szabályhoz. Már veréssel fenyegettek. Nem ezert, de a harmadik lámoaváltásnál már úgy indultam el, hogy csak pár métert tudtam menni.
Kérdező! Tényleg mi a különbség? Kétszer írod ugyanazt, csak más szavakkal.
Mi okból állnál a kereszteződésben, ha már nincsenek előtted?
Ha a kereszteződés közepén állsz és blokkolod a teljes forgalmat, akkor inkább hagyd el, akkor is ha közben pirosra váltott a lámpád.
Ha még épphogy bent vagy a kereszteződésben, mondjuk csak 1 sávit blokkolsz és megindult a keresztforgalom, akkor inkább várd ki a sorod, mégha anyáznak is.
Erre amúgy azon kívül, hogy eleve be sem hajthatsz, ha nem tudod a lámpás kereszteződést elhagyni, nincsen szabály. Cserében borzasztóan balesetveszélyes, főleg ha pánikszerűen menekulsz a keresztforgalom elől, aztán közben elcsapsz egy elinduló gyalogost.
Szóval azt mondom, hogy higgadtan mérd fel, mit tudsz tenni. Ha biztonságosan el tudod hagyni a kereszteződést , tedd meg. Ha nem, akkor úgyis mindegy, maradj ott ahol vagy és álld a szitkozódást.
Eleve be sem hajtasz, ha látod, hogy nem tudod elhagyni mert be van állva a sor, felőlem fenyegetőzhet mögöttem aki akar, ki is röhögöm.
Off, de ugye nem ott állsz azóta is blokkolva a forgalmat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!