Melyik a kedvenc itthoni körforgalmad (vagy körgeometriás csomópontod)?
Napi mi kedvences kérdést olvashatjuk. 2009-óta nyomja :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kedvenc&kat..
"Meg mire mész az infőddal, átutazol az ország túlfelére és megnézed? Bármit is írnánk, úgyse lenne fingod se arról , hogy mi van ott."
Legalábbis utcaképen biztosan megnézem.
"Annak van értelme, ha valami segítséget kérsz, de az ilyenekken nincs." Én is mondhatnám, hogy annak van értelme, ha a kérdésre válaszolsz (ha nem tudsz, akkor továbbgörgetsz), az ilyeneknek nincs.
"Ez inkább egy unatkozó ember kérdése aki csak a helyezés miatt irkál értelmetlen kérdéseket." A helyezés nem érdekel, a közlekedési témák annál inkább.
Talán a Megyeri híd budakalászi hídfőjénél lévőt mondanám. Ott korábban koncentrikus körforgalom volt, akkor rengeteg baleset volt, aztán sima egysávos volt, akkor meg állandóan hatalmas dugók voltak. A mostani megoldás szerintem nagyon jól sikerült.
További érdekes körforgalmak, amiket szeretek:
- a Kós Károly téri, ami ha jól tudom az első hivatalos körforgalom volt és talán a legnagyobb az országban.
- Szegeden a rókusi csomópont, ami lámpás, 3 sávos és villamos is jár benne.
- Salgótarjánban van egy egy kijáratos körforgalom ami csak a kamionok megfordulását segíti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!