Nyírbátor, 471-es, 493-as és 4911-es utak körforgalma.
Hogy miért? Különösebb szeretnivaló nincs benne. Bátor belvárosából érkezve itt szoktam eldönteni, merre menjek tovább bringával. Debrecen? Nyiregy? Bakta? Izgalmas kérdés, sokszor nem is tudom elsőre eldönteni, így megyek további 1-2 kört benne, amíg kitalálom.
2023. ápr. 7. 22:04
12/20 anonim válasza:
A turbo körforgalmakat szeretem a legjobban, de konkrét kedvencem nincsen.
Ha mégis említeni kell egyet, akkor az M43 - 47 csomópontjában levő páros a kedvencem, mert csak a kettő igénybevételével lehet visszafordulni, ezáltal gördülékenyebb a forgalom.
2023. ápr. 7. 22:27
13/20 anonim válasza:
Inkább olyat mondok amit katasztrófa. A reptér körforgalma. Gyakorlatilag élet-halál harc, nem is értem hogy nem történik baleset sűrűn. Ott dolgozom, szóval szívok miatta eleget. A maglódi babapiskóta alakú szintén nem egy leányálom.
Mondjuk úgy, hogy szokatlanok, váratlan kihívást jelentenek :D ezért izgalmas körforgalmak.
2023. ápr. 8. 08:55
16/20 anonim válasza:
Na végigértünk megyénként az összes buszmegállón és vasúti szárnyvonalon?
2023. ápr. 8. 16:39
17/20 anonim válasza:
Szentesen van a kedvencem, egy óriási paprika van a közepén .
De Kecskeméten is van egy jó, ott vadászgép díszíti.
2023. ápr. 9. 06:33
18/20 anonim válasza:
A kérdést teljesen jogos időnként újra felvetni, mert az évek során változnak az utak, ráadásul olyan irányba, hogy egyre több a körforgalom, ami pozitív dolog.
Nekem egyébként a győri turbo körforgalom a kedvencem. Egyrészt mert tök jól lehet használni, másrészt mert jókat lehet róla beszélni a kocsmában, mert bárki helyit megkérdezel róla, biztosan lesz érdekes sztorija róla.
2023. ápr. 10. 03:30
19/20 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt volt egy szavazás az ország legszebb körforgalmairól.A két döntős a budaörsi és a kazincbarcikai körforgalom lett.Végül a kazincbarcikai győzött.Ennek a körforgalomnak egy Unikornis-szobor van a közepén.Később készült egy másik körforgalom is,ezen egy nagy kövön álló oroszlán látható.Mindkettő gyönyörű!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!