Motorosokat miért veszi mindenki semmibe?
" És ezt mégis honnan szeded? "
Onnan, hogy nem vagyok vak és látom hogyan közlekednek az emberek az utakon. Legyen szó motorosról, kerékpárosról, autósról mindegyik kategóriában van bőven hülye.
Persze tudom én látom rosszul, és mindegyik tréningeken képzett kisangyal és biztos én csinálok valamit rosszul, hogy nekem kell odafigyelni az ő hülyeségeikre is.
"Csak egy valamit sajnálok, hogy úgy "beszélgettünk", hogy senki nem lett okosabb, ez nagyon ritka, és ehhez csak gratulálni tudok neked!"
Minősítesz, minősitesu, de azért csak részese vagy....🤣🤡🤡
Nézzétek meg Gyöngyöst. Szombat-vasárnap a sok pesti (mert helybéli tutira nem lehet - ezek csak nyugatról jönnek) délelőtt fölfelé a Mátrába, hogy miket csinál a 3-ason, 24-esen...
Délután pedig lefelé özönlenek. Mi lesz május 1-jén. Csak esne az eső... akkor el van tűnve ez a fajta.
Te a motorosok 1 százalékáról beszélsz! Ebből vonod le a bölcs következtetésed, és veszel egy kalap alá minden motorost.
Sokan utálják őket, mert valljuk be, hogy a nagy részük proli.
Egy kezemen meg tudom számolni, hány értelmessel találkoztam.
Errefelé még bicikliúton is képesek crossmotorral száguldozni.
Ez olyan dolog, mint hogy "nem minden testépítő hlye".
Aztan vhogy mégis azt tapasztalod, hogy arányaiban sokkal több a hlye köztük. Motorosok dettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!