Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Motorosokat miért veszi...

Motorosokat miért veszi mindenki semmibe?

Figyelt kérdés
Elsőbbséget nem nagyon adják meg.
2023. ápr. 26. 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%

" És ezt mégis honnan szeded? "

Onnan, hogy nem vagyok vak és látom hogyan közlekednek az emberek az utakon. Legyen szó motorosról, kerékpárosról, autósról mindegyik kategóriában van bőven hülye.

Persze tudom én látom rosszul, és mindegyik tréningeken képzett kisangyal és biztos én csinálok valamit rosszul, hogy nekem kell odafigyelni az ő hülyeségeikre is.

2023. ápr. 27. 10:15
 12/21 bazaltkaroly ***** válasza:
37%
Én meg autósokat látok őrülten közlekedni. Sőt gyalogosokat, bicikliseket is. Akkor most azok is mind szabálytalanul közlekednek? Több autósbaleset van a hírekben, mint motoros. Ezek szerint az országban senki nem tartja be a KRESZt?
2023. ápr. 27. 10:28
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy szerintem te autót sem vezetsz, mert ugye ahhoz is kéne nyolc általános, egy átlag 14 éves meg nálad sokkal intelligensebb.
2023. ápr. 27. 15:21
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
Le lehet pontozni, ettől még a motorosok nagy része k_rvára nem közlekedik normálisan. Akár tetszik akár nem.
2023. ápr. 27. 19:18
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"Csak egy valamit sajnálok, hogy úgy "beszélgettünk", hogy senki nem lett okosabb, ez nagyon ritka, és ehhez csak gratulálni tudok neked!"

Minősítesz, minősitesu, de azért csak részese vagy....🤣🤡🤡

2023. ápr. 27. 21:23
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
#14 Nem a pontozás a kérdés, hanem az, hogy mire alapozod azt az állítást, hogy a "nagy része"??? Mert ugye a nagy része akkor szabálytalan, ha mondjuk találkoztál a motorosok 50,1%-ával és azok mind szabálytalanok voltak. Vagy az összes motorossal, és nekik az 50,1%-a szabálytalan volt. És lássuk be, ezek irreális állítások.
2023. ápr. 28. 00:48
 17/21 anonim ***** válasza:
12%

Nézzétek meg Gyöngyöst. Szombat-vasárnap a sok pesti (mert helybéli tutira nem lehet - ezek csak nyugatról jönnek) délelőtt fölfelé a Mátrába, hogy miket csinál a 3-ason, 24-esen...

Délután pedig lefelé özönlenek. Mi lesz május 1-jén. Csak esne az eső... akkor el van tűnve ez a fajta.

2023. ápr. 28. 07:29
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
#17 De az még mindig nem a motorosok többsége. Az a motorosok hitvány halmaza, akik miatt én sem vagyok hajlandó hétvégén a Mátrába menni.
2023. ápr. 28. 12:30
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

Te a motorosok 1 százalékáról beszélsz! Ebből vonod le a bölcs következtetésed, és veszel egy kalap alá minden motorost.

2023. ápr. 29. 09:09
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Sokan utálják őket, mert valljuk be, hogy a nagy részük proli.

Egy kezemen meg tudom számolni, hány értelmessel találkoztam.

Errefelé még bicikliúton is képesek crossmotorral száguldozni.

Ez olyan dolog, mint hogy "nem minden testépítő hlye".

Aztan vhogy mégis azt tapasztalod, hogy arányaiban sokkal több a hlye köztük. Motorosok dettó.

2023. szept. 18. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!