Pesten mennyire veszélyes robogózni?
Nagyon észnél kell lenni, teljesen egyetertek a #2 válaszolóval.
Mindenki helyett neked kell figyelni, és állandó készenlétben lenni,.mindig legyen menekülőutad, sose haladj autók mellett tartosan, csak egy gyors előzés/elhaladás erejéig.
Es.mindig legyél rá felkészülve, hogy nem kapod meg az elsőbbséget.
Igazából pont olyan, mint biciklizni, csak sokkal gyorsabb vagy.
aranyszabály: ha gyorsabb vagy az autóknál, de legalább annyival mész, akkor nyerő vagy..
Ha tötymörögsz, simán eltaposnak.
Nézd, ha nem kerülsz elő olyan irányból , ahonnan józan számítás szerint senkinek és semminek nem kellene érkeznie, az már plusz fél életet jelent.
Sávot nem tartó autók bizony nem csak azért lesznek, mert “smseznek” : én mondjuk kátyúkerülgetés közben szoktam bevallottan, vállaltan átlógni a másik sávba, nyilván a tükröt és a forgalmat figyelve. De ha te épp rosszkor kerülsz mellém, mondjuk eddig mögöttem a sáv jobb oldalán haladva, majd hirtelen balról előzést kezdve, akkor nem fogok tudni rólad és összeakadunk. Nem szeretnèm. Legyél nagyon látható és kiszámítható !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!