Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek tényleg veszélyes...

Szerintetek tényleg veszélyes a kamion sofőr ?

Figyelt kérdés

ttps://youtube.com/shorts/u21OLxA_rVo?feature=share

Pozor nebezpečnej kamioňák

Szlovákul van

Óvakodj a veszélyes kamionostól

2023. márc. 16. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Kellett a nézettség a videódra? Vagy nincs jogsid?
2023. márc. 16. 10:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem én videóztam nincs autóm se jogsim csak neten találtam a videót gondoltam meg kérdezem ti mit gondoltok erről mert miért ne
2023. márc. 16. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Én azt gondolom, hogy csak unatkozol. Egészen nyilvánvaló mindenki számára, hogy ez egy felelőtlen, veszélyesen közlekedő járművezető.
2023. márc. 16. 10:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ
2023. márc. 16. 11:00
 5/7 MGéza ***** válasza:
95%
Itt mindenkitől óvakodnék. Olyan közel mennek egymáshoz, hogy egy pillanat alatt csatt van ha beüt valami váratlan.
2023. márc. 16. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
aki nem kamionos úgy se érti meg mi miért van így ebben a videóban... laikus gyökerek vagytok, már bocs de mást nem tudok mondani, osztjátok az észt meg vádaskodtok de azért fingotok sincs az egészről :D De nem állok le most itt részletezni a dolgokat mert nincs kedvem, inkább csak megmosolygom az ilyen parajokat. Sajnos az úton is van épp elég belőletek... Ja és a válasz: nem veszélyes. Aki szerint az annak nem kocsit kellene vezetni hanem bevásárló kocsit tologatni a tesco parkoloban, kb ennyi érzéke van a vezetéshez meg a dolgok átlátásához.
2023. márc. 17. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen felelőtlen barmok miatt történnek a halálos tömegbalesetek, mint ami az m1-esen is volt egy hete. Tévézgetnek, főzöcskéznek a kabinban menet közben de néha azért unalmukban rá-ránéznek az útra is. Ha meg lejönnek a sztrádáról akkor veszélyes előzgetésekkel ütik el az időt...
2023. márc. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!