Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Amióta léteznek az autós...

Amióta léteznek az autós kamerák, változott valamit a vezetési stílusod?

Figyelt kérdés

Én úgy látom, mintha most normálisabban vezetnének az emberek, mint jópár éve.

Kivéve talán a lepukkantabb vidéki települések környékét, ahol jogsi nélkül száguldoznak 50e Ft-os autókkal.

2023. ápr. 3. 07:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Nem izgat ha mások felvesznek, ugyanúgy átlépem rendszeresen a záróvonalat bármikor, ott előzök ahol tudok, zebrán akkor állok meg ha jó kedvem van és stb. Ott parkolok ahol hely van, de főleg kapubejáróknál állok le.

Eddig sosem bírságoltak meg.

Tudom, sűrűn szegem meg a szabályokat, de ha ezzel nem veszélyeztettek senkit, akkor mindent jól csináltam.

2023. ápr. 3. 23:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem. Amikor először láttam a civil pofátlanítást, azt mondtam, milyen spion kis köcsögök, de amiket ott látni, hát, azok meg is érdemlik, hogy egyesével fel legyenek jelentve. Eddig is tudtam közlekedni, eztán is tudok, vegyen fel, aki csak akar.
2023. ápr. 4. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Egész konkrétan a filmeken látható autósok egynémelyike potenciális gyerekgyilkos, semmiféle kétségek nem lehetnek a feljelentési mód helyességével kapcsolatban

2023. ápr. 4. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom. Merthogy ha a tök üres M4-esen azt videóznák, hogy jujj 135-tel megyek, az spiccliség. A záróvonalon áthajtó, zebránál meg nem álló, indexet legjobb esetben is csak a manőver közepén kirakó, meg még amiket pl. #11 felsorolt elkövető emberek csinálnak, azt jelentsék is fel. Bár gyanús, hogy ironizálni próbáld, csak egyáltalán nem viccesen.
2023. ápr. 4. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Pest ( és az M1 autópálya) az katasztrófa, kamerától függetlenül. Messze élek a fővárostól, de nagyon régen jól ismerem és rengeteget járok Budapestre autóval mai napig is. Röviden: idegbeteg, frusztrált mindenki. Máshol teljesen oké. És semmi köze a kamerákhoz. Régebben még talán átfutott mindenki agyán, hogy jajj feltesznek facebookra, de mostmár tényleg mindenki leszarja, nincs belőle semmi.
2023. ápr. 4. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sokkal gyakrabban adok határozott negatív visszajelzést az igazi türhőknek. (Értsd: azoknak, akik egyértelműen szándékos manőverrel veszélyeztetik a testi épségemet.)

A kamera ugyan nem véd meg a pofontól, de úgy látom, a feketeöves cicaharcbajnokokat is megfontoltságra kényszeríti, amikor a ma már szokásosnak mondható büntetőfék után jönnének problémázni és a kamerára mutatok.

2023. ápr. 5. 05:35
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát lehet, autótípusa is válogatja, miként viszonyulnak hozzá a többi résztvevők, nálam rátesz egy lapáttal a maximális alárendeltség a többi közlekedővel szemben, lévén én is egy olcsó vacakkal mászkálok, ami nem füstöl, kis szürke autó, elvész a tömegben.

Egyedüli problémám a vidéki közlekedéssel van, főleg, ahol a közbiztonság is elég gyatra.

Már gondoltam gyártok egy youtube videót a helyi látványosságokról, árokban felborult, kiégett autók, stb.

TV már nem is rak ilyeneket a hírekbe, úgy látszik a médiadolgozók erre már félnek jönni.

2023. ápr. 5. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Határozottan nem.
2023. ápr. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!