Egyre több a zebra, ki fogja nekem kifizetni a fékcsere költségeket az állandó fékelések miatt?
Figyelt kérdés
Mindenkit mindig át szoktam engedni a zebrán és nem lehet elkerülni hogy csak motorfékkel lassan álljak meg egy zebra előtt, mert előttem is autók libasoroznak.
Nem vagyok fukar, de az emberek koptatják helyettem a féket.
Tehetnének pénzautomatát a zebra átkelésnél a gyalogosoknak, főleg a belvárosokban és a befolyó összeget legalább pld. a biztositóknak szétosztanák és picit enyhébb lenne ezzel a kötelező biztositás.
2023. márc. 25. 22:49
11/20 anonim válasza:
Kiègett izzót kifizeti? Mert este az is kötelező....
12/20 Hintalow válasza:
Ez nem a csúszásgátlós vonatsìn autista kölök? 😀
13/20 anonim válasza:
12. Már a kérdések 98 %-át 4-5 suttyó írja ki.
14/20 anonim válasza:
11-es vagyok:
Fékelések:fèkezèsek
hogy csak motorfékkel:nem kell a hogy
Libasoroznak: van ilyen szó?
Pld: az vagy pl, vagy írd ki
Biztositóknak:Biztosítónak
Biztositás: biztosítás
Legalább az általánost járd ki hogy helyesen és értelmesen tudj írni te kisgyerek. Köszönöm...
16/20 anonim válasza:
A kanyart is motorfékkel veszed be? Vagy a piros lámpánál is azzal állsz meg? Esetleg a dugóban, mivel állsz meg? Parkolás? Mert nem szívesen lennék előtted...
17/20 anonim válasza:
Nem, ezt kultúrának nevezzük ami neked nincs. Ha lenne akkor nem követelnél meg olyan dolgot, ami benned nincs meg.... Kultúra, helyesírás....
18/20 anonim válasza:
18: Neked szólt a beszólása, ugye nem zavar, hogy a te elgépeléseidet javítgatta, amiből volt egy rakat. :D :D
19/20 anonim válasza:
Nem, a 14-esnek, èn a 11-es vagyok...
20/20 anonim válasza:
Pénzbedobó automatát a zebra elejére? Inkább fekvőrendőrt a zebrák elé, mint ahogy pl. Hollandiában teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!