Egyre több a zebra, ki fogja nekem kifizetni a fékcsere költségeket az állandó fékelések miatt?
Figyelt kérdés
Mindenkit mindig át szoktam engedni a zebrán és nem lehet elkerülni hogy csak motorfékkel lassan álljak meg egy zebra előtt, mert előttem is autók libasoroznak.
Nem vagyok fukar, de az emberek koptatják helyettem a féket.
Tehetnének pénzautomatát a zebra átkelésnél a gyalogosoknak, főleg a belvárosokban és a befolyó összeget legalább pld. a biztositóknak szétosztanák és picit enyhébb lenne ezzel a kötelező biztositás.
2023. márc. 25. 22:49
2/20 A kérdező kommentje:
Zebra jegyautomatát akartam irni.
2023. márc. 25. 22:52
3/20 anonim válasza:
Ne viccelj, hogy 100 ezer kmnként 100 ezer ft nem fér bele fékjavításra. És ez még a mindent is helyreraknak ár. És ne mond hogy csak zebránál fékezel. Mehetsz országúton is, ott nem kell annyit fékezned vagy ha ez a fékjavítás nem fér bele, akkor van buszbérlet, 10 ezer ft alatt van / hónap.
4/20 anonim válasza:
Ki vagy te, hogy neked mindenhova autoval kell jarnod ?
5/20 anonim válasza:
Ezen sokat gondolkodtál?
Kár volt az időért.
6/20 anonim válasza:
Mennyire kell ehhez a szinthez unatkozni vajon? Jár gyalog aztán meg van oldva, nem kell " fékelned "...
7/20 anonim válasza:
Troll. :D Akinek majomra volt pénze, legyen banánra is, mellesleg ha ez koptatja ennyire a féked, akkor add vissza a jogsid, mert tudtommal a forgalmi vizsgán már közlekedni is tudni kéne valamennyire, te meg annyira sem tudsz vezetni, amilyen tudással a rutinvizsgán is csak megbukni lehetett volna, amikor még volt.
8/20 anonim válasza:
Azt a mindenit, 3 év elteltével 2 nappal előbb kell féket cserélni a több fékezés miatt. Micsoda tragédia. Vegyél éves bérletet, ott nem neked kell a féket cserélni.
9/20 anonim válasza:
Ha az állam nem pihe-puha zebrát épít, akkor fizesse meg a cipőtalpam kopását. Ha az állam nem éri el, hogy ibolya illatú, teljes mértékben környezetbarát üzemanyagot ad az autósoknak, akkor fizessen nekem a büdös levegőért. Na, ezekhez mit szólsz? Lenne még pár ötletem.
10/20 anonim válasza:
Sőt, ha kitiltják az összes többi közlekedőt, akkor még annyit se kell fékezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!