Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi mozoghatott a fejében...

Mi mozoghatott a fejében gyalogoscsalogató hölgynek?

Figyelt kérdés

Lámpás kereszteződés. Szabad jelzésen megyünk át. Az előttem haladó autó vezetője egyszer csak nyom egy satuféket, és elkezd integetni a túloldali gyalogosnak, hogy jöjjön.

Nem nagyon értette, miért dudálnak mögötte.

Megjegyzem, osztott zebra, a gyalogos a járda szélén. A zavarása nélkül lámpa nélküli helyen is el lehetett volna menni, de ilyen durva fékezés semmiképpen nem indokolt.

2023. márc. 20. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9-re:

Azt se hallottam/olvastam eddig sehol.

Milyen helyzetre mondják? Amikor a rendőr igazoltat és megvesztegetik egy húszezressel?

2023. márc. 20. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 Igen. Sőt, Legyen Ön Is Milliomosban egyszer valaki úgy mutatkozott be, hogy "a nyereményből nyaralna, ahova csak Deák Ferencet vinné el magával, 2.000 példányban" (40 millió volt a fődíj).
2023. márc. 20. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy zebra a Hungáriáról az Üllői út felé kanyarodva, ami nagyjából 20 méterre van a lámpáktól. Tökéletesen benézhető, egyszer a férjem 18 év jogsi és teljesen jó vezetés után nyomott féket hogy "átengedje" a gyalogokat, aztán látta hogy ott a gyalogosok lámpája. Hirtelen fel sem merült, hogy egy ilyen távolságra lévő zebrát a kereszteződésben lévő lámpa véd...

Nem valami hasonló volt a helyzet?

2023. márc. 21. 01:07
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#13 Ne haragudjál már, mennyire kell csőlátónak lenni ahhoz, hogy ne lássa az ember, hogy a gyalogosnak lámpája van??
2023. márc. 21. 02:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Felüljáró, kismillió parkoló autó, keresztbe szintén lámpával kanyarodó busz, stb. Nyilván ha az ember látja, akkor már látja, de igen, van pillanat amikor benézhető. Tudom hogy itt mindenki tökéletes és még soha nem nézett be semmit, én csak azt mondom, hogy egy ilyen szokatlan kialakítás mellett előfordulhat hogy valaki téved.
2023. márc. 21. 05:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös nem tudtad, hogy a gyakoris sofőrök szerepelnek a Halálos iramban legújabb részében? Ők Paul Walker inkarnációi mind.
2023. márc. 21. 05:37
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

#16 Mondjuk ő pont autóban halt meg. :D

És amúgy hiába nyugtatjátok magatokat, hogy itt mindenki lódít, vezetés közben az öt érzékszerved közül a szemnek kell leginkább működnie. A forgalmi vizsga is azt méri, hogy képes vagy-e 50 percig nyitva tartani a szemedet, és felfogni azt, amit látsz.

2023. márc. 21. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem nyugtatom magam, hanem gondolom. Csak gondolni tudom, hogy néha mindenki hibázik - remélhetőleg kisebbeket-. 40 évet voltam hivatásos sofőr. Nekem is volt olyan időszakom, amikor azt hittem, hogy én nem tudom benézni. Amikor azt hittem, hogy ahhoz a réteghez tartozom amelyik tud vezetni, és nem hibázik. Aztán az élet megmutatta, hogy k.vára benézheti néha a legtapasztaltabb sofőr is. Engedjük ezt el, ahogy néha járás közben megbotlasz. Ha figyelünk egymásra nagy baj nem lehet, no.
2023. márc. 22. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!