Mi mozoghatott a fejében gyalogoscsalogató hölgynek?
Figyelt kérdés
Lámpás kereszteződés. Szabad jelzésen megyünk át. Az előttem haladó autó vezetője egyszer csak nyom egy satuféket, és elkezd integetni a túloldali gyalogosnak, hogy jöjjön.
Nem nagyon értette, miért dudálnak mögötte.
Megjegyzem, osztott zebra, a gyalogos a járda szélén. A zavarása nélkül lámpa nélküli helyen is el lehetett volna menni, de ilyen durva fékezés semmiképpen nem indokolt.
Én is csináltam ilyesmit friss jogsisként, benéztem na. Satufék az tényleg nem jó, de ha nekimész, te nem tartottad a követési távolságot. Benézte a kereszteződést ennyi. Dudálsz, elindul, mindenki megy tovább a dolgára, mindenki hibázik, főleg friss jogsisként.
2023. márc. 20. 12:56
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem vette észre a lámpát, csak a zebrát nézte és megállt. Nem szerencsés se az utána jövőknek, se a gyalogosnak, mert mivel lámpa és az autósoknak zöld, így veszélyes, ha tényleg átindul.
Szerencsére nem lett semmi baj.
2023. márc. 20. 13:07
3/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a lámpa után volt kicsivel a zebra, így azt hitte, hogy már csak egy sima zebra, nem lámpás.
2023. márc. 20. 14:05
4/18 anonim válasza:
Benézte, elbambult, aztán csak annyit látott, hogy gyalogos úristen.
2023. márc. 20. 14:42
5/18 anonim válasza:
Átlagon felül béna vezető.
2023. márc. 20. 14:48
6/18 anonim válasza:
Ki tudja. Lehet, most először járt arra. Kezdő.
2023. márc. 20. 15:11
7/18 anonim válasza:
Mondanám, hogy ilyen, amikor Deák Ferenc juttat át a forgalmi vizsgán, de ezt már az elméletin el kellett volna kaszálni.
2023. márc. 20. 15:51
8/18 anonim válasza:
7-es, ez jó volt. :-)
Egy pillanatig gondolkodtam a mondat értelmén: a híres jogász, a haza bölcse, a kiegyezés létrehozója forgott a fejemben, mikor beugrott, hogy persze, a húszezer forintos bankjegy.
2023. márc. 20. 21:26
9/18 anonim válasza:
#8: Pedig nem túl eredeti, már elég régi szólás.
Akkor a "Deák-igazolvány" is újdonság neked?
2023. márc. 20. 21:31
10/18 anonim válasza:
#6 Nem kifogás. A jogosítvány nemcsak szép napos időre, meg a begyakorolt útvonalakra szól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!