Körforgalomban fel szoktál menni a bal kerekeiddel a kerékvetőre? Arra a részre ami általában térkő és tégla színű szokott lenni.
Figyelt kérdés
Nekem a múltkor azt mondta valaki, hogy arra nem szabad felhajtani.2023. márc. 13. 19:40
3/13 anonim válasza:
Max akkor ha nagy sebességel akarok atrepulni a korforgon mert olyan kicsi a mérete és ugye egyenesen megyek tovább.
4/13 anonim válasza:
Még nem volt rá példa, de rendszeresen kicentizem :D
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Alapból nem, de a városban van pár olyan kis helyre betuszkolt körforgalom, ahol fizikailag nem lehet rendesen közlekedni, vagy nagyon le kell lassítani. Buszokkal, teherautókkal egyenesen átmennek rajta, kocsikkal meg félig felhajtanak rá. Egyébként információs tábla írja, hogy a burkolatra fel lehet hajtani.
7/13 anonim válasza:
Csak akkor, ha a jobbra kihajtók feltorlódnak, mert átengednek egy gyalogost a zebrán, én meg így pont elférnék és mehetnék tovább a körforgalomban.
8/13 anonim válasza:
Én szerintem soha nem mentem még rá, bár a 7-es által irt esetekben végülis nem gondolkodnék egy pillanatig sem.
9/13 anonim válasza:
pótossal gyakran előfordul ha a balfácánok túlságosan betolják a kocsijuk orrát
10/13 anonim válasza:
rámenni nem szoktam, max "érintem".
ha sehol senki, akkor a legtöbb körforgalmon simán át lehet menni 50-el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!