Hegyen valo parkolasnal rukwercbe kapcsolas es 4 tegla a kerekek ele jo lesz? Nem akarom behuzni a kezifeket nagy minuszokba?
Mindig 1-es. És ezt valamivel biztosítod. Nyáron kézifék,télen ha nem akarod akkor az helyett a padkának kormányzás vagy pedig egy tégla. Elég egy az első kerék alá.
Lehet venni gumibakot is, de nekem ellopták elég hamar. Tégla senkinek se kell.
az kuurvára ne tesz jót a hajtásláncnak meg a motornak se, ha hegyen váltóval akarod rögzíteni.
a sebességben hagyás a kézifék mellé plusz biztosítás, de előbb a kézit húzod be.
hegyen mindig behúzom a kézit, egyébként meg soha, mert taknyos időben beragadhat.
Aki ért hozzá kicsit is nem tamácsolja hogy "húzza be a kéziféket" mert befagy akkor meg indul a szopóvonat.
Egyes, padkafelé kormány, tégla az elsőkerék alá.
Én a következőképp csinálom:
kézifék be, lejtőnek szembe egyes, háttal rüki fogozatban, kerék a padka fele induljon ha van.
Ha nincs padka, arra az estre rendszeresítettem két nagyobb faéket a csomagtartóba.
A bowdenbe is kerülhet víz. Akkor fékezgethetsz órákig, akkor sem fog kiszáradni.
Amúgy járdaszegélynek kormányzod, 1 vagy R-be kapcsolod. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor pakolgathasz téglákat, csak indulásnál ne felejtsd el kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!