Létezik téglatest/kocka keresztmetszetű bukócső is (mely nem ronda henger alakú)? Sok terepjárón látok masszív külső bukócsövezést manapság. Hogy tudják ezeket engedélyeztetni?
Zárt szelvényeket tehát lehet a terepjáró külsejére felszereltetni?
"Engedélyeztetni meg szinte mindent lehet." Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Pont a bürokratikus Abszurdisztán adna ilyesmire engedélyt, mikor nekik már egy szájbavert fényezés is maga a szentségtelen bűn? Félre ne érts, legyen igazad! De nem tudom elképzelni HOGYAN tudnak ilyen sokan komplett külső bukócsövezést engedélyeztetni...
N1G és M1G kategóriába sorolt járműveknél kivitelükből és használati módjukból adódóan engedélyezhetnek olyat is, amit sima N1 és M1-es járműveknél nem. ( bizonyos dolgokat N2,3 és N2,3 nál is engedélyeznek, ha az erdészeti tevékenység bejegyzett az üzemeltetőnél).
Szerintem négyzetes zártszelvényből nem készül bukócső, pont ugyanazért amiért tartálykocsi sem készül négyzet keresztmetszettel: szilárdság.
Értem, így már világos.
(Ennek ellenére - a kisebb szilárdság figyelembevételével - lehetséges zárt szelvényekkel is felvértezni egy-egy terepjárót? Majd azt engedélyeztetni? Pusztán érdekel csupán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!