az illetékes kapitánység küldött egy levelet, ahol leírták hol és mi történt. most várnak tőlem 8 napon belül egy adategyeztetést, meg hogy ki vezette az autót, azután indul meg a szabálysértési eljárás.
El ne áruld ki vezette az autót, mert rajtad fog röhögni az egész kapitányság + a világháló ha kiderül. (Erre mondják, hogy "nem árulom el, hogy anyám vezette" vagyis családtagra nem teszel terhelő vallomást és bekaphatják.)
Az objektív felelősség miatt viszont megkapod a közigazgatási bírságot, az is pont elég lesz, legyenek boldogok vele a sünDISZNÓK.
2010. okt. 5. 21:50
3/29 anonim válasza:
Nemo, majd mikor a te gyerekedet vagy anyádat vasalja ki egy ámokfutó a fatornyos falud főutcáján, akkor kínálgasd bekapásra.
2010. okt. 5. 21:54
4/29 anonim válasza:
sztem is 30ezer
2010. okt. 5. 21:58
5/29 anonim válasza:
Megsúgom, hogy 65-től büntetnek, különben bedugulnának a postaládák ;).
2010. okt. 5. 22:00
6/29 anonim válasza:
Utolsó te nagyon el vagy tévedve. Csak megsúgom...
2010. okt. 5. 22:02
7/29 anonim válasza:
Én meglépném, h nem írok vissza semmit :D
2010. okt. 5. 22:03
8/29 anonim válasza:
Mintha csak 30 százaléknál nagyobb túllépés esetén lenne szabálysértés, nem? De lehet, hogy rosszul tudom...
2010. okt. 5. 22:04
9/29 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogy az utolsó válaszoló. Mellesleg az sem mindegy, hogy csak fénykép készült, vagy videofelvétel. Utóbbi esetében csak akkor jár bírság, ha legalább 10 mp-ig a megengedettnél többel mentél a felvételen.
2010. okt. 5. 22:05
10/29 anonim válasza:
nem tudnak mit tenni, ha a helyszínen nem állítottak meg, így csak marad az objektív felelősség
na de
én se értem a dolgot, mert valóban csak 65-től büntetnek, sőt, sokszor még feljebb állítjék a határt, mert akkor valóban nem lenne elég 10 laser sem arra, hogy egy úton az összes autót bemérjék. régebben városonként eltérő volt ez a határ, volt 62, volt 60 stb, de az utóbbi időben 65 -nek tudom ezt a határt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!